Malzemeler:
1 demet taze soğan (ince doğranmış)
3 diş sarımsak (ince doğranmış)
600ml sebze suyu
450gr bakla veya taze baklamsı fasulye
300gr cherry domates
Garnitür için maydanoz
200gr tavuk (küp şeklinde kesilmiş)
Hazırlanışı:
Fırını önceden 200 derecede ısıtın, taze soğanı fırında dayanıklı bir kaba koyun ve biraz et suyu ilave edin. Yumuşayana kadar pişirin. Sarımsak, fasulye ve kalan et suyunu ekleyin ve ısıyı artırın. Tavuğu ekleyin ve kaynatın. Kabın kapağını kapatın ve 30 dakika pişirin. Domates ekleyin ve 10 dakika daha pişirin. Fırından çıkartın ve maydanoz ekleyin. Gevrek ekmekle servis yapın.
1 demet taze soğan (ince doğranmış)
3 diş sarımsak (ince doğranmış)
600ml sebze suyu
450gr bakla veya taze baklamsı fasulye
300gr cherry domates
Garnitür için maydanoz
200gr tavuk (küp şeklinde kesilmiş)
Hazırlanışı:
Fırını önceden 200 derecede ısıtın, taze soğanı fırında dayanıklı bir kaba koyun ve biraz et suyu ilave edin. Yumuşayana kadar pişirin. Sarımsak, fasulye ve kalan et suyunu ekleyin ve ısıyı artırın. Tavuğu ekleyin ve kaynatın. Kabın kapağını kapatın ve 30 dakika pişirin. Domates ekleyin ve 10 dakika daha pişirin. Fırından çıkartın ve maydanoz ekleyin. Gevrek ekmekle servis yapın.