• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Domino Falı

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
DOMİNO FALI

Domino ayda bir kez gerçeği gösterir.

Standart bir domino takımıyla da fal bakılabilir. Nasıl mı?

Domino taşları ters çevrilip karıştırılır. Sonra bir taş çekilir. Taş yorumlandıktan sonra yeniden kapatılıp karıştırılır, ikinci çekiliş yapılır. Aynı İşlemin ardından üçüncül taş çekilerek yorumlanır ve fal bitirilir. Eğer birinci ve ikinci taş aynıysa üç çekilişin dışında bir taş daha çekme hakkı verilir. Domino falcılarının birleştikleri bir kanıya göre, bu falla ayda sadece bir kez geleceğini öğrenme şansına sahipsiniz. Aksi takdirde cevaplar , anlamsız kalır. Ayrıca, bir kişi bir seferde en fazla üç domino taşıyla (yani üç çekişle) sınırlı kalmalıdır.

HANGİ TAŞ NEYE İŞARET EDER?


6-6: İyi bir mali spekülasyonun belirtisidir.Evlenme arifesinde bulunan bir kız için zenginliğin müjdecisidir.

6-5: Sebat, bu domino taşı için parola gibidir. Eğer hayal kırıklığı parayla ilgiliyse yeniden harekete geçin. Sağlıkla ilgili bir sorununuz varsa, sabırla şifa arayın. Aşk söz konusuysa sizin sevginize çok daha layık olan başka biri var.

6-4: Erken evlilik, bol çocuk, rahat bir aile hayatı için yeterli gelir.

6-3: Aşıklar için şanslı çekiş. Evlilik girişimleri verimli bir aile hayatı için sonuç veriyor demektir.

6-2: İş hayatında dikkatli, dürüst, titiz olanlar için şans vaat eden bir taş. Evli çift için ailede refahın ve saadetin işaretidir.

6-1: Hiç evlenmemiş genç birisi için anlamı; iki evliliktir. Halen evli olan içinse anlamı, ileri yıllarda iyi şansın habercisidir.


6-0: Bu taş mutsuzluğun işaretidir. Aynı zamanda ekonomik sıkıntılar ve hatta ölüm haberi.


5-5: Elini neye atarsa başarılı olacak. Büyük zafer ve bol para demektir.


5-4: Sadece aşk için evlenen genç bir hanımın, evleneceği genç erkeğin hatalarını görmezlikten gelebileceğinin belirtisidir. Aynı zamanda yatırım için verimsiz bir dönemin de işaretidir.


5-3: Uyumlu, sakin bir yaşamın habercisidir. Zengin bir adam daha zengin olmaz Fakir bir adam içinse hayatında iyiye doğru gidişin habercisidir. Yeni evli genç çift için de, yıllar içinde bolluğun belirtisi olabilir.


5-2: Aşıklar için evlilik söz konusu değildir.Yeni evliler için telafisi uzun sürecek anlaşmazlıkların belirtisi olabilir.


5-1: Hareketli ve hoş bir hayat sizi bekliyor. Aileye bir katılım . belirtisi de olduğu gibi para bakımından, kısa zamanda bir hayal kırıklığı işaretidir.


5-0: Evlenmemiş genç bir kız ise; kendisiyle ilgilenen erkeğin samimi olmadığının işaretidir. Evli hanım İçin, aile bütçesine dikkat etmeli. Bu taşı çeken erkek egoistlikten, tedbirsizlikten kendisini kurtarmalıdır.


4-4: Sanatkarlar için şans, diğer insanlar için iş konusunda şanssızlık demektir. Eğlence ve dinlenme döneminin belirtisi, hatta evlilik habercisi olarak yorumlanabilir.


4-3: Bu taşın İşaret ettiği durumlar; genç evlilik ile mütevazı, mutlu bir hayattır. Bir çocuk da olabilir, ama mutlu ve rahat bir yaşama işaret eder.


4-2: Aile, para, meslek, sevgi gibi konularda değişiklikler olabilir. Söz konuşu değişiklik şimdiki statüden çok farklı bir şey olacaktır. Ağır işleyen iş hayatında bir canlanma görülebilir.


4-1: Bu taş mükemmel zenginlik belirtisidir. Dünyaya gelen her çocukla birlikte geliri de artacaktır.


4-0: Gerek erkek, gerekse kadın için aşkta hayal kırıklığı. Nişana rağmen hiçbir taraf evlenmeye yanaşmayacak. Hamileyseniz, ikiz ya da üçüz bekleyin.


3-3: Para ve bolluk. Çaba gösterilirse sizi büyük bir servet bekliyor.


3-2: Sevgi, evlilik, para gibi konuların bir araya gelmesi. Yolculuk için elverişli zaman, ihmalkarlık yapılmamalı.


3-1: Skandalın mutsuzluk ve utanç getireceği konusunda uyarıdır.


3-0: Tartışmaların belirtisidir. Eğer bir toplantıya gidiyorsanız ağız dalaşından kaçının. Erkek için genellikle karısı huysuzdur.


2-2: işte başarı ve mutlu bir yuva yaşamı. Evlenenler için çocuk var.


2-1: Kadın için zenginliği de beraberinde getiren erken bir evlilik anlamına gelir. Genç bir erkekte ise, günü gün edilen bir hayat ve bekarlık.


2-0: Şanssızlık ve namussuzluk simgesidir. Eğer nişanlı bir kadın bu taşı çekmişse, bu durum nişanlısı için geçerlidir. Eğer evliyse eşi için.


1-1: Sevgi ve evlilikteki mutluluğun simgesi. Muhabbet ve uyumu vaat eden bir taş. Beraberinde ekonomik kazanç ve güven getirebilir.


0-0: En kötüsüdür. Hile ve likle arası iyi olanların dışında hemen hemen herkese hayal kırıklığı getirir.
 
Üst