• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Donald Trump, Sosyal Medyadan Silindi: Snapchat'te Kalıcı Olarak Banlandı

DarkWoman

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
27 Kas 2019
Konular
5,318
Mesajlar
11,488
MFC Puanı
66,370
Donald Trump, 6 Ocak'ta 12 saatliğine yasaklandığı Snapchat'ten de kalıcı olarak men edildi. Konuyla ilgili açıklamalarda, bunun uzun vadede alınabilecek en iyi karar olduğu ifade edildi. Böylelikle Donald Trump'ın kullanabileceği büyük bir platform, genel anlamda kalmamış oldu.

ABD'nin devrik mi desek seçim kaybetmiş mi desek bir türlü bilemediğimiz başkanı Donald Trump, şu sıralar daha çok sosyal medya platformlarının yaptırımlarıyla gündemde. 6 Ocak'ta yaşanan olaylar sonrasında Facebook, Twitter, Instagram ve YouTube gibi hemen her platformdan yasaklanan Trump, sosyal medyadan men edilmişti. Üstelik bu platformlar, daha sonra aldıkları kararlarla da Trump'ın banını kalıcı hale getirdiler. Şimdiyse bunlara bir yenisi daha eklendi.

Geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaştığımız bir haberimizde, Donald Trump'ı engelleyen platformlardan bir tanesinin de Snapchat olduğunu aktarmıştık. Ancak o gün yapılan açıklamalarda, yasaklamanın 12 saatle sınırlı olduğu ifade edilmişti. Bugün konuyla ilgili yeni bir açıklama yapan yetkililer, yasaklamanın kalıcı hale getirildiğini duyurdular. Şirket, bunun uzun vadede verilebilecek en iyi karar olduğunu ifade ediyor.

Snapchat, son olayın ilk vukuat olmadığını söylüyor​

Donald Trump


Snapchat tarafından yapılan açıklamalara göre Donald Trump, daha önce yaptığı paylaşımlar nedeniyle de uyarı almıştı. Başkanın sürekli olarak şiddeti teşvik etmeye çalıştığını açıklayan Snapchat yetkilileri, 6 Ocak'ta yaşanan gerilimden sonra yasaklamanın kalıcı hale getirilmesine karar verildiğini söylüyor. Snapchat'e göre ABD ve insanlık için uzun vadede düşünüldüğünde, yapılacak en iyi şey buymuş.

Snapchat'in almış olduğu kararla birlikte Trump, bir platformdan daha kalıcı olarak yasaklanmış oldu. Bununla birlikte Trump'ın, kullanabileceği büyük bir sosyal medya platformunun kalmadığını ifade edebiliriz. Aslında bir tane olabilir... Bu platform, Donald Trump'ın yasaklamak için elinden geleni ardına koymadığı TikTok. Ancak böyle bir şeyin gerçekleşme ihtimali, Trump'ın yeniden destek bulmasından daha zor gibi görünüyor.
 
Üst