• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

"Dost musun Düşman mısın?"

Üyelik Tarihi
30 Kas 2012
Konular
12,578
Mesajlar
16,017
MFC Puanı
2,330
Melek Baykal'ın sunuculuğunu yaptığı 'Melek' programı, O Ses Türkiye yarışmacılarını ağırlamaya devam etti. Dün Erkam Aydar'ı konuk eden Melek Baykal'ın bugünkü konuğu ise yarışmanın birincisi Mustafa Bozkurt oldu.

Zaman zaman tartışmanın dozajının arttığı programda Melek Baykal ile Mustafa Bozkurt arasındaki gerginlik dikkatlerden kaçmadı.

"DOST MUSUN DÜŞMAN MISIN"

Program sunucusu Melek Baykal'ın Erkam Aydar'ın katıldığı programda Mustafa Bozkurt hakkında söylediği sözler nedeniyle Cuma günkü programda soğuk rüzgarlar esti. Melek Baykal, 'O Ses Türkiye' programına katılan şarkıcıların farklı türlerde şarkı söylediğini, Mustafa Bozkurt ise tek türde yoğunlaştığını söyledi.

Mustafa Bozkurt'un 'Abla, dost musun düşman mısın' sözleri ile şaşkınlık geçiren Melek Baykal, ben düşündüğümü ve doğru bildiğimi her zaman söylerim diyerek açıkladı.

Melek Baykal programın ilerleyen dakikalarında Mustafa Bozkurt'u neden eleştirdiğini de açıkladı. Baykal, "Programdaki diğer yarışmacılar, Türk Sanat müziği, Pop müzik, Arabesk, Türk Halk Müziği ve Yabancı müzikler söylediği ama Mustafa Bozkurt'un hep aynı tarzda söyledi" dedi.

"PİYASA ŞARKICISI SÖYLER"

Genç şarkıcı Mustafa Bozkurt'un bu açıklamaya cevabı ise gecikmedi. Bozkurt, "Her şarkıyı söyleyen 'Piyasa şarkıcısı' olur, sanatçı olamaz" diyerek, neden başka türde şarkı söylemediğini açıkladı.

Bozkurt'un Orhan Gencebay ve Neşet Ertaş'ı örnek vererek konuşmasını kesen Melek Baykal, "Orada dur, o isimler çok ayrı bir yerdedir" dedi. Program boyunca Melek Baykal ile Mustafa Bozkurt arasındaki gerilim ise gözlerden kaçmadı.
 
Üst