• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Dragon Nest İpuçları

Üyelik Tarihi
17 Haz 2015
Konular
105
Mesajlar
143
MFC Puanı
0
Şuana kadar Paladin , Taoist ve Kılıç Ustası kasmış biriyim. Size bunlar hakkında biraz bilgi , biraz ipucu vereceğim.

Paladin(Şifacı);

Çok fazla canı ve savunması olan bi karakter. Solo oyunda güzel fakat sıkabiliyor bir süre sonra. Bunun dışında damage ide gerçekten güzel.

İlk olarak 15 levele kadar + basmanıza gerek yok.Canınız size yetecektir. Damage'nizde yetecektir. 15 levelden sonra +6 ya basmanızı tavsiye ederim. Hem canınız artacak , hem savunmanız , hem damage'niz. Böylelikle 24 levele gireceğiniz Minator İn'inde güzelde ini bitireceksiniz ve Epik Minator setinizi dizeceksiniz ^^


Taoist (Suikastçi);

Taoist hem support , hem dps karakter. Gerek buffları gerek damage'i olsun gerçekten iyi karakter. Oynamasıda zevklidir.

Bu karakterde 15 levele kadar +6 basın her iteminize. Sizden zaten item istemeyecek , 1 bakır vermenizi isteyecektir. Böylelikle hem damagenizi arttıracak hemde canınızı savunmanızı arttırarak gerek solo gerek grup oyunlarında iyi iş çıkarmanızı sağlayacak.


Kılıç Ustası

Kılıç ustası damagesi ile gerçekten iyi bir karakter. Saldırı skilleri gerçekten güçlüdür ve iyi bir dps sahibidir.

Gene taoist karakterimiz gibi , bundada herşeyi +6 basıyoruz. İtem istemeyecek zaten gene 1 bakır. Ardından damagemizi üst seviyeye çıkarmış olacağız, canımızı savunmamızıda iyi bir derecede arttıracağız. Solo oynarken iyi iş çıkarmıştım , fakat bir süre sonra sıkmıştı karakter.
 
Üst