• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

DuckDuckGo Arama Motorun'da Yıldırım Hızın'da Arama Fonksiyonu:Bang!

TRWE_2012

Süper Moderatör
Üyelik Tarihi
2 Haz 2020
Konular
3,091
Mesajlar
5,890
MFC Puanı
20,830
Merhabalar

Aşağıdaki ekran görüntülerini takip eder ve incelerseniz, bu arama motorunun sözcük öbeklerin'den nasıl yıldırım hızında arama yapabileceğinizi kendiniz tecrübe etmiş olursunuz.

Adımlar:

3.png

Kod:
https://duckduckgo.com/
adresini açın ve sağ üst köşe'de yer alan "üç çizgi'ye" fareniz ile tıklayın. Açılan yan ayarlar bar'ında (dikey ayar sütunu) kırmızı ile çerçeve içine alınmış yere tıklatın.


4.png
Sayfasnın hemen altına geçin (fare'in orta tuşu ile aşağıdaki arama kutusuna gelin ve bir cümle öbeği yazın.

5.png

SONUÇ (Final) :

6.png

Yukarıdaki ekran görüntüsün'de söz konusu yabancı site'de;

Windows 11'in (Teknik Ön İzleme Sürümü RC)'in yeni başlangıç müziğinin Microsoft Corp. tarafından yayınlandığından bahsedilmiş.

Evet doğru okudunuz Windows 11 RC-1 piyasaya düştü.....Ben ekran görüntülerine baktım ama hiç beğenmedim kendi adıma, sistemi olduğu gibi Apple MAC OS X işletim sistemine benzetmeye çalışmışlar,bu Windows sürümünde;

Taskbar'daki (Windows Görev Çubuğundaki) simgelerinin yerleri en sağ, veya ortaya alınabiliyor.Birde aktivasyon olmadan Windows 11 özelleştiremiyorsunuz.
 
Üst