• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Dünya Kupası'nda favori ülkeniz hangisi?

Dünya Kupası favoriniz hangisi?

• Brezilya

Oy: 0 0.0%
  • Almanya

• İsveç

• Hollanda

• Belçika

• İspanya

• Fransa

Oy: 1 100.0%
  • Norveç

• Arjantin

• Portekiz

• Kullanılan toplam oy
    1

Graveworm

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
9 Gün
Dostlar selamlar. Biliyorsunuz ki 5 gündür Dünya Kupası'nda ülke takımları mücadele ediyor. Eğer takip ediyorsanız bana göre büyük sürprizler oldu. Forum ahalisinin de hangi ülke takımını desteklediğini görmek istedim o yüzden böyle bir konu açtım. Şıklara Türkiye'yi koymaya gerek duymadım, gruptan çıkamayacağımız belli. :D

Şıklarda yer veremediğim İngiltere ve Hırvatistan var. Eğer başka bir ülke takımını destekliyorsanız da buraya yazın lütfen.

Kendi fikirlerimi söylemek isterim.
  • Bana göre (Daha maçlarını izlemedik fakat) favori Fransa. Yani İspanya'nın maçını izledim pek motive değil gibiler.
  • İngiltere'nin yine pek bir şey yapacağını sanmıyorum.
  • İspanya yine ilerler fakat finali görebileceklerini pek sanmıyorum.
  • Brezilya her zamanki gibi eski Brezilya değil.
  • Almanya 2. favorim... Final bence Almanya - Fransa olur.
  • Hollanda ve Belçika senelerdir istediklerini veremiyorlar zaten.
  • Norveç'in ben bu turnuvada başarılı olacaklarını düşünüyorum. Çok motiveler. Ayrıca Odegaard, Sörloth, Haaland, Berg, Hauge, Bobb gibi silahları var. Ki bu sene Şampiyonlar Ligi'ni takip edenler Bodo/Glimt'in neler yaptığını görmüştür.
  • Arjantin klasik Messi önderliğinde bir turnuva daha oynacaklar. Son Dünya Kupası zaferinden sonra Messi'nin formu iyice düşmüştür fakat Messi'de Messi anasını satayım...
  • Portekiz'e gelecek olursak; bütün sosyal medya Portekiz'in kazanacağını söylüyor. Özellikler medyumlar ve Simpsons'a göre Portekiz kesin kazanacak. Ronaldo dışında, Vitinha, Ruben Neves, Joao Neves, Bruno Fernandes, Bernardo Silva, Leao, Joao Felix gibi defans arkasına öldürücü toplar atabilen futbolcular varken Portekiz'i de es geçmemek lazım.

Geri