• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Dünyanın En Büyük Göğüslü Kadını

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DeStina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DeStina

Her Nasip Vaktine Esirdir
Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
11 Yıl

01_d-2.jpg

Canlı yayına çıkan kadının iri göğüsleri sadece ekran başındakileri de değil sunucuları da şoka soktu...

Amerikalı Annie Hawkins-Turner (30) dünyanın en büyük göğüslü kadını olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi. Göğüs ölçüsü 167 olan Annie, “Norma” takma adıyla ****o filmlerde rol alıyor.

07_d.jpg

01_d-2.jpg

Canlı yayına çıkan kadının iri göğüsleri sadece ekran başındakileri de değil sunucuları da şoka soktu...

Amerikalı Annie Hawkins-Turner (30) dünyanın en büyük göğüslü kadını olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi. Göğüs ölçüsü 167 olan Annie, “Norma” takma adıyla ****o filmlerde rol alıyor.

07_d.jpg

Ne bu hallll vayyyyy:s95:s95:s95 destinaaaaa ne buuuu
teşekkürler..

Göğüs değil artık bu, ayrı bi birey olmuş her ikiside

Bu kadar büyüğü de çok çirkin duruyor. Göğüs deyince Jordan Carver bir numaradır. :D

Konu meme olunca herkes yorum atmış :):)

Konunun ilgimi cekmesinden degilde senin bu yorumun ilgimi cekti.

Türk erkeği kadinin kalcalisi ve goguslusunu sever bunu bilirsin ki konu bu degil yorum atanlar bunun icin atmamislardir diye tahmin ediyorum cunku igrenclik bir durum var ortada.

Ya takılmadan edemiyorum ben :=) Pisadam

Ama kimse bedenini seçemiyor iğrençlik demeyelim

Geri