• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Dünyanın En Güzel Kadını Belli Oldu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rapunzel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rapunzel

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
11 Yıl 3 Ay
Dünyanın En Güzel Kadını Belli Oldu

İspanyol güzel Mireia Lalaguna, Çin’in güneyindeki Sanya adasında dün akşam düzenlenen Miss World 2015 yarışmasında kraliçe seçildi. Lalaguna, Miss World seçilen ilk İspanyol oldu.

114 güzelin ülkesini temsil ettiği yarışmada ikinciliği Rusya’yı temsil eden Sofia Nikitchuk (22), üçüncülüğü Endonezya’yı temsil eden Maria Harfanti (23) kazandı. Yarışmaya Barcelona’dan katılan 23 yaşındaki profesyonel model Lalaguna, Miss World seçilen ilk İspanyol oldu.

Eczacılık mezunu Lalaguna, 1.77 boyunda. İspanyolca, Katalanca, İngilizce, Fransızca biliyor. Miss World 2002 güzeli Azra Akın yarışmada jüri üyeliği yaptı.

Lalaguna kraliçe seçilince gözyaşlarını tutamadı.

eğitim durumu ve kültürü etki oldu herhalde 1. olmasında. Yoksa ben beğenmedim bu kadını. Erkekler ne diyorsunuzzz (: LeGoLaS yorum alim (:

eğitim durumu ve kültürü etki oldu herhalde 1. olmasında. Yoksa ben beğenmedim bu kadını. Erkekler ne diyorsunuzzz (: LeGoLaS yorum alim (:

Yan profilden vücut hatları güzel fakat direkt temasda yüzü daha dolgun duruyor bir de göğüs bölgesi zayıf kalmış bence torpil var bu işte :) Rapunzel

hah haa güldürdün beni (: Napsın kadın silikondan iyidir

Orası kesin ama daha güzeli vardır kesin diye düşünüyorum

Dünya güzeli demeyelim de Miss World 2015 jürilerinin güzeli diyelim biz ona.

Geri