• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Düşün ki O Bunu Okuyacak?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Deep
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Meger her sey benim elimdeymis. İstedim ve unuttum...

Çocukluğumun en güzel yanıydı uğur böceklerinin uğur getireceğine inanmak...

Hevesleri,beklentileri,erteledikleri,kursağında kalmış kelimeleri,kaçırılmış bakışları,gizledikleri,bitirilmemiş mektupları,susuşları ve istemsiz veda edişleriyle tamamlanmamış bir cümledir insan.
Son anda binmekten vazgeçtiği bir otobüs,suskun kalınmış bir telefon araması, sinemada yanında duran boş koltuğa bakış… Tamamlanmamış bir cümledir insan.
Yalnızlığıyla bile bir araya gelemeyecek kadar ısssız… Bütün bunlara rağmen hayat,yine de anlamlı bir cümle kurabilme isteğidir. İnsanın kendini tamamlayabilmesi isteği… Zaman içinde aşınmış,her şeye kırgın bir ruhun kendini onarabilme çabasıdır.
Hoşçakalın..​

Göz çukurlarında birikmiş yaşları vardı adamın, yaş yerine ise çizgiler dolmuştu
her bir kuytusunda vücudunun, ellerinde bile.

Ellerinde dolaşmayı seviyor kadın,
çizgilerine nehir olmayı, akmayı ay tutulmalarında bile.

Yüzünde dolaşan elleri vardı adamın.
Bir an bile iç çekişmeleri olmayan diyarlardan gelmiş gibi
sabah kalktıklarında olağan gürültüleri duymayacak kadar kördüler.

Ve zamansız zamanların birinde ışık yanıverdi.

Sonrası . . .

Verilen sözler tutulmalı sadece laf olsun diye ağızdan çıkmasının manası yok. Ben varım ya da yokum hiç farketmez. İnsan olmak önemli olan tuhaf senin insanlığından da şüpheliyim ama neyse.

Öyle bir hayat yaşamalı ki insan,
kıyamet günü Yaratıcısı’na anlatacak anlamlı ve onurlu bir hikâyesi olmalı.

Satırlarıma başlamadan önce bana kalbin kadar temiz bu sayfayı ayırdığın için tşklerimi iletiliyorum :tatli
Her ne kadar uyuz da olsan beni aşırı sinir de etsen azcık dengesiz de olsannnnnn iyi ki seni tanımışım :tatli

O benimle uğraşma istersen
Yorulursun :y

Geri