• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Düşün ki O Bunu Okuyacak?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Deep
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kimse kendi özünden biçmiyor aynalar aynalara çatıyor hep şikayet dinliyoruz yine :D

18 yaşındayım , müziklerin plaklarda dinlendiği , kimsenin elinde telefon olmadığı , sevginin masumca olduğu o dönemde doğmak büyümek isterdim bu nesil çok samimiyetsiz...

Sevmek için sebep aramadım hiç, sesi yetti kalbime..

Bizim zamanımızda böylemiydi canım :D

Kendi halindesin, huzur veren, şefkatli bi yanın var ama içinde hayvan var.. ve bunların farkında olacak kendini tanıyor olmanı çok seviyorum:)

kaybetmekten korkmayacak kadar yürekli olduğunu hissettir...

eskisi kadar özlemiyorum seni, ve ağlamıyorum olduk olmadık zamanlarda.. adının geçtiği cümlelerde, gözlerim dolmuyor.. yokluğunun takvimini tutmuyorum artık. biraz yorgunum.. biraz kırgın.. biraz da kirletti sensizlik beni ! nasıl iyi olunur henüz öğrenemedim ama “iyiyimler” yamaladım dilime. tedirginim aslında, seni unutuyor olmak,

Gerçekten seviyorsan eğer uzaklık gözünü korkutmamalı çünkü asla unutma; yanındayken bile uzaktı bazıları.

Yüzün geçmişten kalan, aşka tarif yazdıran..

Geri