• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Düşün ki O Bunu Okuyacak?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Deep
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KARDEŞİM BAK PROFİLDE 17 YAZIYOR SENDE GORUNUYORMU BİLEMEMDE NİE SORDUN

he yok ben benden 7 yaş büyük olduğunu bildiğim kişilere kardeş diye hitap etmiyom ondan daha büyük tahmin ettim :D
yani profile bakmadım kardeşim.

he yok ben benden 7 yaş büyük olduğunu bildiğim kişilere kardeş diye hitap etmiyom ondan daha büyük tahmin ettim :D
yani profile bakmadım kardeşim.

senin yaş kaç kardeşim

yane adam gibi konusursak abi derim sıkıntı olmaz ben profillere bakıyorum yaslarını soruyorum eğer büyükse abi abla derim o yönden sıkıntı yok ben sorun var sandım en son yorumuna cevap verdiğimden dolayı.

yane adam gibi konusursak abi derim sıkıntı olmaz ben profillere bakıyorum yaslarını soruyorum eğer büyükse abi abla derim o yönden sıkıntı yok ben sorun var sandım en son yorumuna cevap verdiğimden dolayı.

keyfine bak kardeşim sıkıntı yok :)
allah daha uzun ömürler versin

İnş Abi :)

üç gün önce erdoğanla hidayet türkoğlunun fotosunu paylaşmıştım fotodaki uzun adam kim die.ertesi gün hido tayyipin danışmanı olarak göreve başladı şaka gibi :d

yine böyle bir günde, biraz daha önce, biraz daha sonra, bir şeylerin yolunda gitmediğini, yaşamayı bilmediğin , hiç bilemeyeceğini, şaşırmadan keşfediyorsun.

Geri