• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Düşün ki O Bunu Okuyacak?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Deep
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi duygusal bi ortamı kasap nuriye bağladın :)
eyv sende hakkımdaki düşüncelerini hep diyebilirsin iyi kötü

Kasap nuriyi sevdim :D
Her zaman söylerim,konuyu sohbete bağlamayın uyarısı gelmeden frene basıyorum : )

Ahhh,yine ortalık toz duman
Baksan herkes aşık,herkes bin bir yaralı
Sevdadan geçilmiyor,hiç bir mekan
Nerede bu kahrolası şair yürekli adamlar
Yine başı boş kalmış şiirlerin...
Şarkıların canı cehenneme.

Napio acaba..

hangimiz trip atmadıkki çılgınlar gibi :p ya sen güzel bi kızsan bana kanka deme.belki ilerde çıkarız.sanalda sevgili oluruz
çok kıskanıyom forumda birbirine kur yapanları falan afafadaf :d
yok eğer çirkinsen kanka de ben sana kardeş diyim hatta dayı diyim beraber kavgaya gideriz :d

ay bak şimdi heyecan yaptım :dyg:
kamki şimdi güzellik görecelidir mesela ben öle çok güzel bi kız olduğumu düşünmüyorum ama öle düşünenler de var bu düşüncelerini samimi bulduklarım da var bulmadıklarım da :honk: şimdi naapsak bilemedim :dyg:

ama bak sarışın yay burcu ve fenerbahçeli değilsen boşuna duygularımla oynama :hih:

ay bak şimdi heyecan yaptım :dyg:
kamki şimdi güzellik görecelidir mesela ben öle çok güzel bi kız olduğumu düşünmüyorum ama öle düşünenler de var bu düşüncelerini samimi bulduklarım da var bulmadıklarım da :honk: şimdi naapsak bilemedim :dyg:

ama bak sarışın yay burcu ve fenerbahçeli değilsen boşuna duygularımla oynama :hih:

y5EOj7.jpg

sarışın ve bahçeliyim hemde fenerbahçeli.
çok andropolitikim elhamdulillah

Ooo kolay gelsin gençler Min, ceoLayn :D
Böldüm ama rahatsız olmayın siz devam edin :D :D

hey monte şu kristoyu da al çıkın aradan izdivacıma engel oluyosunuz .s.s

al böldün böldünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :ağzınınüstüneküreklevurdurtacaksmiley: :honk:

Geri