• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Düşün ki O Bunu Okuyacak?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Deep
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Uçak, gemi, tren bir araba farketmez. Bu yolu hiç dert etmez kalbim :catdns

Bu bir tutam umut işte, bilirsin... otur ve bekle..

bana yemek yap mum yak müzik aç ışığı kapat hoş kok kadehimi doldur sakallarını seveyim. anlıyor musun ?

bu tiple nasıl yalnız kalabiliyosun hayret dediğim kızlardan özür diliyorum, haklıymışsınız.

biz seninle hani kadıköye sahile giderdik. moda tarafından. iskinin ordaki dar yerden geçerken hep burayı çok sevdiğimizi konuşurduk. çimlere otururduk. aldıklarımızı çıkarıp yayardık. sen benim aldıklarıma bakıp hımm bu nası bişeymiş bakalım diyip açardın koca ellerinle (: teninden çok güzel bi koku gelirdi. sen gelen geçen hakkında konuşurdun ben konuşunca yanlış anlardın (: sigaranı çok güzel yakardın. sesin çok güzeldi kulağımın içinden kanıma girerdi resmen. sonra gel bakayım şöyle ne uzak oturuyosun diye tam dibine oturttururdun sonra uzanırdın başını dizlerime yaslardın..
konuşurdun öööööyle uzuuuun uzun kendinden bahsederdin. kime ne dedin nasıl laf soktun kime ne ders verdin ne iyilik yaptın. ben de saçlarındaki kepeklere bakardım.
ya da wax kalıntıları artık her neyse (: nasıl mis kokardı. terin bile mis gibiydi be vicdansız (: boğazımda bir düğüm hediye ettiğin için teşekkürler...

ve siz bayım, bir sebze bile olamazsınız.
çünkü; enginarın bile bir kalbi var.

Geri