• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Düşün ki O Bunu Okuyacak?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Deep
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güzel gören güzel düşünür, Güzel düşünen hayatından lezzet alır.

Tüm megaforuma duyurulur :p
Bugünde ben burdayım kimse yok olmaz ki ama. Bende gidiyorum gelince de metionlayıp falan beni rahatsız etmeyin :s94:

beni düşürdüğün hallere bak. eskiden güneş olsun diye bık bık eden ben güneşe çıkınca moralim bozuluyo. bu bahar kokusunu, onunn arasına karışan o tatlı toprak kokusunu duyunca sanki elimi tutuyomuşsun gibi sol tarafıma bakıyorum. sen kim bilir kimin elini tutuyosun tabi şimdi.. biz de eczanelerde antidepresan arayalım :D allah senin belanı versin ya...

BuKa daha büyük bir imza resmi bulamadın mı sen? Senin içinde olduğun bir mesajın sayfa yüklenme süresi 5 saniye : ))

Bende bir iticilik var tam anlamadım ama samimi gelmiyor hareketlerim :keyifsiz

Bende bir iticilik var tam anlamadım ama samimi gelmiyor hareketlerim :keyifsiz

Ben diyorum hep bu kız itici al bak inandıraadım size:s13: kız kendi itiraf etti ama dogru söze ne denirrr ki :u15: Pisadam bu oyuna yalan makinasımı bagladın ne ettin Sade ilk kez itiraflarını yayınladı :D

Pisadam hemen kahvemi alıp geliyorummmm dedikodu etmek istiyorum yaw :D sen tek Sade ile kısımları anlatsan bana 6 ay malzeme cıkar :D

der o Sade cadısı der:u26: hele dün gece kafasında 1 milyon baloncuk uçuyorken neler demiştir benle ilgili biliyorum ben:u3: sevmiyo bu kız beni biliyorum artık :s67:

Geri