• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ebru Gündeş Ziraat Bankası’ndan 40 milyon TL kredi mi çekti

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alpha

Kayıtlı Üye
Konum
İstanbul
Forum Yaşı
11 Yıl 3 Ay
Mesajlar
379
Tepkime puanı
0
Ünlü sanatçı Ebru Gündeş'in Ziraat Bankası'ndan 40 milyon TL kredi çekerek Londra'dan ev aldığı iddia edildi.

29683884.jpg


Meydan gazetesinin haberine göre Ebru Gündeş, Mart 2015’te Ziraat Bankası’nın Etiler Şubesi’nden kredi aldı. Gündeş, nisan ayında İngiltere’ye giderek 9.8 milyon sterlini Ziraat Bankası Londra şubesinden çekti ve Londra’da bir ev aldı. Kredinin aylık ödemesi ise 600 bin lira.

GÜNDEŞ'İ KIZDIRAN HABER
Bu iddialar üzerine Ebru Gündeş ve Ziraat Bankası cephesinden yalanlama geldi. Ünlü sanatçıya yakın bir isimden alınan bilgiye göre bu haber Gündeş'i çok kızdırdı ve hukuki yollara başvurmak için hemen harekete geçti.

Ziraat Bankası yetkilileri ise şu açıklamayı yaptı;
'Söz konusu haberde Ziraat Bankası ile ilgili olarak belirtilen hususların hiçbir gerçekliği bulunmamaktadır. Ebru Gündeş’e Ziraat Bankası’nca herhangi bir tarihte herhangi bir kredi kullandırılmamıştır. Ebru Gündeş’e 9,8 milyon sterlin ödenmediği gibi, şimdiye kadar Londra Şubemizce de Ebru Gündeş adına herhangi bir kredi işlemine aracılık da edilmemiştir.'
 
Başka bankalar olsaydı belki haberim olabilirdi ama bilemedim şimdi, ama siyasi bir kaç kişinin kredi eksperliğini yapmışlığım var.
 
Geri
Üst