• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Edin Dzeko Fenerbahçe’de! Fenerbahçe Dzeko renklerine bağladı!

Üyelik Tarihi
28 Şub 2020
Konular
2,107
Mesajlar
26,098
MFC Puanı
301,150
Transferin son günü Fenerbahçe’den dev hamle! Fenerbahçe Edin Dzeko renklerine bağladı! İtalya basınında çıkan habere göre “Edin Dzeko 2.5 yıllığına Fenerbahçe’ye imzayı attı!” haberleri manşetleri süslüyor. Edin Dzeko bugün İstanbul’da olması bekleniyor.

Fenerbahçe durmuyor!

İrfan Can Kahveci transferini açıklayan Fenerbahçe durmak bilmiyor! Fenerbahçe transferin son günü Edin Dzeko renklerine bağladı. İtalya’da son dakika olarak geçen haberde “Roma forması giyen ve takımdan ayrılmak isteyen Edin Dzeko İstanbul yolcusu” haberleri manşetleri süsledi!
İlk olarak Trabzonspor kontak kurduğu Dzeko için menajerler Fenerbahçe önerisinde bulundu. Mesut Özil ve İrfan Can Kahveci transferiyle transfer şampiyonu olan Fenerbahçe, gece yarısı Edin Dzeko ile her konuda anlaştığı öğrenildi.

Edin Dzeko bugün İstanbul’da olacak!

FEnerbahçe’nin yeni forveti Edin Dzeko bugün İstanbul’da olacak. Türkiye liginde transfer tahtası 17:00’e kadar devam edecek. Edin Dzeko transferin son günü Fenerbahçe için açıklanacak. Edin Dzeko için Fenerbahçe bonservis bedeli ödemeyeceği de gelen bilgiler arasında. Ancak imza parası için 3 Milyon euro maaş harici ek ödeme yapılacağı öğrenildi!

Fenerbahçe Edin Dzeko transferinde pürüz çıkması halinde Galatasaray’ın da teklifte bulunduğu Benteke için girişim yapacaktı. Ancak Dzeko ikna eden Fenerbahçe Benteke transferini Galatasaray’a bıraktı.
 
Üst