• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Egemen ve Emenike takımla çalıştı

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
Egemen ve Emenike takımla çalıştı
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında 22 Mart Pazar günü Beşiktaş ile yapacağı derbi maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların, ısınma bölümünün ardından pas çalışması yapıp, dar alanda çift kale maç oynadıkları belirtildi.

Sarı-lacivertli ekipte Egemen Korkmaz ve Emmanuel Emenike'nin idmanın tamamında yer aldıkları, Gökhan Gönül'ün ise özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdüğü aktarıldı.

Öte yandan, Fenerbahçeli yöneticiler Mahmut Uslu, Turhan Şahin, Erhan Türkoğlu, Ünal Uzun, Yalçın Haker, Selim Kosif ve Metin Doğan'ın da idmanı takip ettikleri kaydedildi.

Fenerbahçe takımı, yarın akşam gerçekleştireceği antrenmanla Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Sakatların durumu

Fenerbahçe Futbol Takımı Doktoru Burak Kunduracıoğlu, kulüp televizyonuna açıklama yaparak, sakatlığı bulunan oyuncuların son durumuyla ilgili bilgi verdi.

Gökhan Gönül'ün düz koşular yaptığını anlatan Kunduracıoğlu, "Dizinin arka tarafında ufak tefek ağrıları vardı ve onu özel programa aldık. Düz koşu yapacak. Daha iyi hissediyor. Tahmin ediyorum küçük ağrıları olsa da derbi maçta oynayacaktır. Sıkıntısı olacağını düşünmüyorum. Yarın takımla çalışmalara başlamasını planlıyoruz" dedi.

Kunduracıoğlu, Egemen Korkmaz'ın takımla çalışmalara başladığını dile getirirken, "Ağrıları vardı ve ona da özel program dahilinde tedavi yaptık. O da bugün kendisini denedi. Daha iyi hissediyor. Takımla çalışıyor. Bir sıkıntısı olmazsa devam edecek" değerlendirmesinde bulundu.

Ayrıca, Hasan Ali Kaldırım'ın 29 gün süren sakatlığı sonrası yeniden takıma katıldığını söyleyen Kunduracıoğlu, Mehmet Topal'ın durumunun da iyi olduğunu sözlerine ekledi.
 
Üst