Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

EĞİTİM PLANI DA MASADA

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,420
Öğretim kurumlarıyla ilgili kararların da aşamalı olarak hayata geçirilebileceği belirtiliyor. Mart ayında daha önce planlandığı gibi ortaöğretimdeki eğitimin başlayabileceği, üniversitelerle ilgili ayrı bir planlama yapılacağı ifade edildi. YÖK’ün üniversitelere yaptırdığı online eğitim ve bundan sonraki süreçle ilgili anketin sonuçlarının da hükümete iletildiği kaydediliyor. İddiaya göre, üniversitelerin yüz yüze eğitim için ikinci dönemlerinin uzatılabileceği ve eğitimin 1 Ağustos’a kadar sürebileceğine ilişkin yorumlar yapılıyor.

Uur

۞#SonMesajKimde(6) Kurbanı™۞
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    25,761
8. ve 12. sınıflar sınava giricekler sadece onları düşünüp bu dönem için bi karar verseler daha mantıklı olur komple açtıklarında yine eskiye dönme ihtimali hala yüksek ..

umarım açılırsa tekrar kapatmak zorunda kalmazlar ..

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,420
8. ve 12. sınıflar sınava giricekler sadece onları düşünüp bu dönem için bi karar verseler daha mantıklı olur komple açtıklarında yine eskiye dönme ihtimali hala yüksek ..

umarım açılırsa tekrar kapatmak zorunda kalmazlar ..
Şartlar elverişli olmadığı sürece istedikleri kadar açsınlar sonuç değişmez.

Üst Alt