• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Eğitim'de Dijitalleşmenin Küresel Boyutta Tartışıldığı, "TETZ 2026" Sona Erdi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34ferit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

34ferit

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
4 Ay
Millî Eğitim Bakanlığınca düzenlenen Türkiye Eğitim Teknolojileri Zirvesi'nin kapanış bildirgesinde, "TETZ 2026, eğitimin yalnızca bireysel gelişimin değil; aynı zamanda küresel barış, karşılıklı anlayış ve ortak geleceğin en güçlü araçlarından biri olduğunu ortaya koymuştur." denildi.

Paylaşım için öncellikle teşekkürler.

Konu Eğitim ile ilgili olduğundan "Eğitim Haberleri" ile ilgili foruma taşınmıştır.

Başlık değiştirildi.Forum'da lütfen "Büyük" harfle konu açmayalım.Forum'da büyük harf ile konu açmak, "bağırmak" anlamına gelir ve hoş karşılanmaz...

Millî Eğitim Bakanlığınca düzenlenen Türkiye Eğitim Teknolojileri Zirvesi'nin kapanış bildirgesinde, "TETZ 2026, eğitimin yalnızca bireysel gelişimin değil; aynı zamanda küresel barış, karşılıklı anlayış ve ortak geleceğin en güçlü araçlarından biri olduğunu ortaya koymuştur." denildi.
Anlamadığım şey bu tür organizasyon ve girişimlerde gönüllülük esaslı olduğunda katılım sağlanmazken mecburi sayılara istinaden katılımcı toplayıp konuşmalar yapılıyor ona da tamam peki eğitimde yenilikçilik ve TETZ arasında köprüler inşaa edilmeden yerel etkinliklerin planlaması yapılmadan küresel bildirimlerde bulunmak neyin acelesi ve neden :)

Maarif Model eğitimine ısınamayan öğretmen ve idarecileri her ay yeni bir slogan ile meşgul edip adaptasyon sorunu yaratmaktan başka bir şey değil.

NOT : TETZ 2026 Zirvesi Katılımcısı olarak kişisel fikrimdir :)

Geri