• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

En çok utandığınız an

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Lqua
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lqua

αqα¢ ѕıкıℓмıѕтı уαρяαктαη вαнαηєу∂ι ѕσηвαнαr ..
Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
13 Yıl 6 Ay
O an yer yarılsada içine giriyim dediğiniz zamanlar ? (=

arkadasim merdivenlerden dustu yetmiyomus gibi benide dusurmustu ooof diyorum ikimiz bir yerlerde :dd

Lisedeyken tuvalete gitmiştim hastayıdm o zmn burnumdakleri boşaltym die .D sonra sınıfa cıktım meger burnumda kalmış biraz bi kız arkadaşım uyarmıştı beni hahahah o an öldüm ya bittigim an dı :S:S 2 gün okula gitmemiştim .d.d belki bunu anlatarak yine aynı durumda olabilirm ama siz sanalsınız ya sorun olmaz :D

Lisedeyken tuvalete gitmiştim hastayıdm o zmn burnumdakleri boşaltym die .D sonra sınıfa cıktım meger burnumda kalmış biraz bi kız arkadaşım uyarmıştı beni hahahah o an öldüm ya bittigim an dı :S:S 2 gün okula gitmemiştim .d.d belki bunu anlatarak yine aynı durumda olabilirm ama siz sanalsınız ya sorun olmaz :D

ölmek istiyorum .'( ühü :D

Kasıntı ßi $ekilde merdiven cıkarken dikkatimi dağıtan ßi$ey sayesinde ßütünnn gözümün oldugu cocukların önünde dü$mem gENcLik ya :D :D

yanaklarimin hemen kizarmasi :$

Hiç Utandıqımı Hatırlamıyorum : ÖyLe Bir Huyum Yoktur..

İzmirLiyizzzzz Sıcak İnsanLarızzz (((:

Üniv. de anfi'den aşagı yuvarlanışım herkesin gözü önünde :)))

Yanımda birinin küçük düşürülmesi

Utangacımdır :) biri bişi desin hakkımda utanırım :(

İltifat edildiğinde kelimeler bitmiştir benim için sus geliyor :D

Iltifat da utanirim :s7

Geri