• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

En dikkat ceken nickler ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Badem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
nerde olablirim okuldaaa ya başladı da üzerine afiet şu okul sabahn erken saatine ders koymuşlar bir sürüde bölüm açlmış biliomusun maliye halkla ilşkiler falan okul oldu sana teyy teyy tey halay çekme alanı :D:: o alis ten bitane daha bak bu sene varyaa bunlar sığmaz oraya skmdkdjlsksnjzk :D:D

Sinemm :) AliSs bar bişeye yaramıyor..Gecekondu Gibi yer RenkTaş :) Valla Biz hafta sonu izmirde olucaz :) YoLun düşerse Kopp qeL

alis n sahibi amca duymasın çok kızar seni bidaha damlı bile almaz içeri aman sus :D:::
dgs olursa bende artk izmirde olabilerim nolmuş yani ne hava yapıon ki ne yanii ;q ;p

:) Sinemm havası Yok bu işin .. Biz Gezgin insanlarız.. Gelecek haftada Bursada oLucaz.. sonra ankara antalya sırasıyla :)

tamm sen gel oku ben geziyim o zaman zor geliyosaa qeel qell :D

Şöyle bi baktımda dikkatimi çeken olmadı

Ben acmistim bu konuyu bir zamanlar :) Duruyormus..

En dikkatimi ceken nick (Azra'm benim daimi dostum onu buraya karistirmiyorum bile.) İmmm Proserpina dikkatimi cekti nickle kalmiyor aslinda dusunceleride hosuma gidiyor geldigim gunden beri.

Geri