• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

En sevdiğin film repliği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan burcum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
"Eğer aşk bir seçenek olsaydı, bu kadar keskin bir acıyı kim seçerdi?" (Anna And The King)

"Üç domates yolda yürürler.
Baba domates, anne domates ve bebek domates.
Bebek domates geride kalmaya başlayınca,
baba domates yanına gider ve onu sıkıştırır:
"Ketçap." der

Pulp Fiction

senin annen bir melekti yavrum..

Normal olmak zorunda değilsin. Dışarı çık ve hayallerini gerçekleştir.

Forrest Gump

-Tatlım o bir sandal. Benim gemim muhteşem, göz alıcı ve çok büyük... Ve yok..

Ask yourself, What would you sacrifice for what you do believe?
Kendine bir sor, İnandığın şey uğruna neyi feda ederdin.?

Thor: The Dark World

Ne diyor kitapta, "el ente zıkkımıl ümük minneeelll zeynel-in bülük, tee ente zıkkımıl ümük ve minel şerri mişkala bi bülük

Astala vista babyy

” Her sihirbazlık numarası üç bölüm ya da perdeden oluşur. Birincisi “Vaat” bölümüdür. Sihirbaz size sıradan bir şey gösterir. İskambil destesi, bir kuş ya da bir insan. Bu nesneyi size gösterir. Son derece gerçek, üzerinde oynanmamış, normal bir şey olduğunu görmeniz için nesneyi incelemenizi ister. Fakat gerçek, farklı olabilir. İkinci perdeye “Dönüşüm” denir. Sihirbaz olağan bir nesneyi alır ve onu olağanüstü bir şeye dönüştürür. Hilenin sırrını arıyorsunuz ama bulamazsınız çünkü dikkatli bakmıyorsunuz. Siz sırrı bilmek değil kandırılmak istiyorsunuz. Henüz alkışlamazsınız, çünkü bir şeyi yok etmek yeterli değildir. Onu geri getirmeniz gerekir. İşte bu yüzden her sihirbazlık numarasında üçüncü bir perde bulunur. İçlerinde en zorlusu. Bizlerin deyişiyle “Prestij“

- Kusura bakma ama Gökhan'ın yaşadıkları yanında seninkiler hiçte ROMANTİK değil ..

" Kiminle konuştuğun hakkında açıkçası hiç bir fikrin yok.
Dur seni aydınlatayım.

Ben tehlikede değilim Skyler.
Tehlike benim!

Adamın biri kapısını açıyor ve vuruluyor. Ve vurulanın ben olduğumu düşünüyorsun.

Hayır.

Ben kapıyı tıklatan adamım! "

Tüyler diken diken... Geberene kadar unutmam herhalde bu replikleri. Ha bir de tabii " Say my name " olayı var ki o da ayrı bir nirvana yaşatır...

Senin Annen bir melekti yavrum. :D

Geri