• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

En Sevdiğiniz Müzik Türü Nedir

En Sevdiğiniz Müzik Türü Nedir

• Kullanılan toplam oy
    15
Aslında müzik sevenlere böyle ayrım yapmak zor gelir .çünkü hepsinin insanlara verdiği lezzet başkadır. Aslında ben hertür müziği severek dinlerim o müziğe uyarımm..Fakat hani bir alışmışızya sabahları güne hazırlanmak için ,neseli kıpır kıpır başlamak ,Güne şöyleeeeeeeeeee bir merhaba demek için Alışılmısın dışındaaaaaaaa İllede pop müzik diyorum kendimce : ))))

Bende bir ayrım yapamadım fakat yakın olduklarım ise ; Alternatif,celtic,country,blues,soul,soft metal,metal, senfonik , enstrümental vs vs ..

Rock ve metal müziğe oyumu kullandım ama özgün ve etnik müzikde seviyor ve dinliyorum.

Her şeyden bir parça vardır..

rock metal oyumu kullandım ama tabiki özgün müzik ve türküde dinliyorum tabiki operada dinliyorum.

Mezarkabul öbür seçeneklere bakmadan direk refleks olarak rock metale tıklıyorum zaten :)) bu arada Nightwish Senfonik power metal grupların en önde ama en önde gelenidir benim için. heleki Phantom Of The Opera parçalarını tarihde benim kadar dinleyen bir manyak olmamıştır. e tabiki tek parçası degil bir çok parçaları öyle ama Phantom Of The Opera yeri bende öyle bir başkaki o parçayı her seferinde dinlerkenki halimi görmeni isterdim :)

Herkesin dedği gibi kulağa hoş gelen herşeyi dinlerim ama rock&metal in yeri ayrıdır her zaman.

Pop diyorum ve gidiyorum :d

PoP = Gündemdeki ve Eski beğendiğim parçalar
Rap - Hiphop - R&B = Sagopa Kajmer (Yunus Özyavuz) tek geçerim şarkıları mükemmel normalde rap sevmem rapı bana sago sevdirdi maneviyatı yüksek anlamlı parçalarıyla..:)

@Mezarkabul öbür seçeneklere bakmadan direk refleks olarak rock metale tıklıyorum zaten :)) bu arada Nightwish Senfonik power metal grupların en önde ama en önde gelenidir benim için. heleki Phantom Of The Opera parçalarını tarihde benim kadar dinleyen bir manyak olmamıştır. e tabiki tek parçası degil bir çok parçaları öyle ama Phantom Of The Opera yeri bende öyle bir başkaki o parçayı her seferinde dinlerkenki halimi görmeni isterdim :)
Evet, muhteşem bir yorum. İşin içinde bir de Tarja Turunen gibi muhteşem bir sopranonun sesi girince tadından yenmiyor.

Geri