• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Engin Akgün Ceyda Düvenci'yi çabuk unuttu

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Behice
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Behice

Kayıtlı Üye
Konum
İstanbul
Forum Yaşı
13 Yıl 4 Ay
Mesajlar
1,954
Tepkime puanı
20
Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre; “Umutsuz Ev Kadınları” dizisinde Elif karakterini canlandıran Ceyda Düvenci’yle evliliğini geçtiğimiz ocak ayında noktalayan işadamı Engin Akgün, eşini çabuk unuttu. Akgün, önceki gün Nişantaşı’nda genç bir kadınla görüntülendi.

UZUN SOHBET
City’s’de yemek yiyen Engin Akgün ve arkadaşı, daha sonra Reasürans Çarşısı’na geçti, bir kafeye oturup uzun uzun sohbet etti. Çıkışta görüntülendiklerini fark eden genç kadın panikledi, hızla Akgün’den uzaklaştı. İkili, kısa süre sonra başka bir kafede bir araya geldi. Ceyda Düvenci ve Engin Akgün, 2008 yılında nikâh masasına oturmuştu, ancak mutlulukları uzun ömürlü olmadı. Çift, geçtiğimiz ocak ayında evliliklerini noktaladı. Düvenci ve Akgün’ün Melisa isminde bir kızları var.
 
Geri
Üst