• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Erdoğan: Kuş Katliamı Yapmak İstediler

RebeLLiouS

♕Rabid Dog♕
Onursal Üye
Forum Yaşı
12 Yıl 10 Ay
erdogan-kus-katliami-yapmak-istediler-5505262_1154_400.jpg
Başbakan Erdoğan yaptığı açıklamada, 17 Aralık operasyonu ile yargıya darbe yapılmak istendiğine dikkat çekerek, soruşturma kapsamında gerçekleşen sorgudaki ifadeleri gündeme taşıdı.
"BEN ŞÜKREDİYORUM"
Dolmabahçe çalışma ofisinde gazeteci ve yazarlarla buluşan Başbakan Erdoğan, yolsuzluk operasyonu ile ilgili "bir taşla iki kuş vurmak değil kuş katliamı yapılmaya çalışılmıştır, Ben şükrediyorum bu operasyon erken çıktı. Hamdolsun halledeceğiz" dedi.
Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları;
Türkiye'nni istikrar ve huzur içerisinde büyümesi kimi rahatsız ediyorsa bu süreci durdurmak için harekete geçtiler. Dışarıda ve içerideki bazı güçler çıkarları kesildiği için Türkiye'yi adeta hedef aldılar. Yeni Türkiye milletin yararına bir Türkiye olurken eski Türkiye'den menfaat sağlayanların ise kabusu oldu.
"BİR ÇOK KOMPLOYA MARUZ KALDIK"
AK Parti'nin iktidara gelmesi ile milli iradenin güçlenmesi için 11 yıl boyunca büyük mücadele verdik. Biz Cumhuriyet tarihinin en cesur adımlarını attık. Verdiğimiz vaatlerin altını doldurmaya gayret ettik ve çok sayıda reform yaptık. Süreci durdurmaya yönelik çok sayıda komploya maruz kaldık amma bunların hiçbiri bizi yolumuzdan etmedi edemeyecek de. Biz asla vazgeçmeyeceğiz. 30 Mart seçimleri öncesinde bir kez daha reformların gücünü kırmaya yönelik operasyonlar olduğundan hiç şüphemiz yok.
"KUŞ KATLİAMI YAPILMAYA ÇALIŞILDI"
Yolsuzluk kisvesi altında yapılan operasyonlarla bir taşla iki kuş vurmak değil kuş katliamı yapılmaya çalışılmıştır. Bu operasyona konulan isim de çok manidardır. Yolsuzluk ve rüşvet operasyonu denilerek algıda adeta yer edindirildi. Bunun akabininde bir çok gizli belge sızdırıldı. Sabah operasyon yapıldı, akşam ise infaz edilmeye çalışıldı.

Geri