• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Erkek eşini çalıştırmalı mı sizce?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Peony
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Peony

Onursal Üye
Forum Yaşı
11 Yıl 3 Ay
Erkek eşini çalıştırmalı mı sizce?

Karsi tarafin isteginede bagli biraz bu. Kadin calismak isterse, Kocanin buna razi olmasi da lazim. Bazilari Maddiyati kotu bazilarida Maddiyati iyi oldugu icin calisir veya calismaz.. Kimse kmseyide zorla calistiramaz . Yani iki tarafin ortak tercihi olur sanirim

Benim bakış açımdan bu soru söz konusu olmamalı bile. Herkesin bir hayatı ve kendi tercihleri vardır. Kişi çalışıp/çalışmayacağına kendi karar vermelidir.

Çalışmak isterse yok demem tabi ama şahsen çalışmasını istemiyorum.Ben bakayım eve o benimle ilgilensin istiyorum :p

Çalışacak tabikide.

Kadın çalışmak isterse, önüne dağ devirseniz, etrafından dolanır yine geçer.
Hayat müşterek.

Evde duran kadın daha çok yorulur görüşündeyim. Hem beden, hem zihin olarak yorulur.
ve boşta kalan kadın, daha çok dedikodu yapar, daha çok .. çook :)

Çalışan kadın, kendi ihtiyaçlarını giderebilen ve eve ekonomik olarak katkı sunan kişi olarak bakılır.
Yoksa hepimizin anası ev hanımı. Katkı sunmadığı an yoktur elbette.

Bir elin nesi var, iki elin sesi var diye de düşünülebilir. 2 maaş ile hane halkı geliri daha da artar. Bazı hanımlar bu maaşı farklı şekilde kullansa da (KISACA; elbise, çanta, ayakkabı, elbise, küpe, takı, elbise, mobilya, kozmetik, saç - bakım, estetik, elbise, şapka, gözlük, saat, elbise, parfüm, broş, kuaför, gezi - tatil, tekrar elbise :p ), en nihayetinde ev giderlerine katkı sağlanır.

Çalışan kadın, kendini geliştiren kadındır
Kendini geliştiren kadın, eşini yücelten kadındır
görüşündeyim

"Yoooğğğ beeey ben çalışmaaam. Evimde oturur, çocuklarıma analık ederiiim" derse de, niye çalışmıyosun demem. Ben çalışmasını ya da çalışmamasını istedikten sonra, N yapar eder, o sonuca bağlarım zaten ;)

Karsi tarafin isteginede bagli biraz bu. Kadin calismak isterse, Kocanin buna razi olmasi da lazim. Bazilari Maddiyati kotu bazilarida Maddiyati iyi oldugu icin calisir veya calismaz.. Kimse kmseyide zorla calistiramaz . Yani iki tarafin ortak tercihi olur sanirim

Katılıyorum :)

İmkanlar dahilinde olabilir. Ama imkanlar iyiyse tabiki çalışmaması daha iyi

Mümkünse kadın da, erkekte çalışmalı.

Ne haddine buna karışmak? Ben boşuna mı okuyorum bunca yıl :D

Geri