• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Erkekler kendilerinden zeki kadınları sevmiyor

Üyelik Tarihi
30 Kas 2012
Konular
12,578
Mesajlar
16,017
MFC Puanı
2,330
İngiltere’de 30 yıl süren bir araştırmanın sonuçları, erkeklerin evlenmek için kendilerinden daha az zeki kadınları tercih ettiği gerçeğini ortaya çıkarttı…
Bristol, Edinburgh, Aberdeen ve Glasgow üniversiteleri; 900 kadın ve erkek üzerinde ortak bir çalışma yaptı. Deneklerin 10 yaşında IQ’larını ölçen ve 40′lı yaşlarına kadar yaşamlarının nasıl geliştiğini takip eden uzmanlar, zeki kız çocuklarının evlilik hayatlarında başarılı olamadıklarını tespit etti.
Brezilyalı kadınlar gözde
Araştırmaya göre, erkekler tam tersi bir grafik çiziyor. Evlilikte başarıya ulaşan erkeklerin yüzde 88′i işinde yükseliyor, daha iyi para kazanıyor.
İngiliz uzmanlar, zeki kadınların, evlendiklerinde ilişkilerini sürdürmek için mücadele etmek zorunda kaldığını ifade ediyor.


Uzmanlara göre, kariyerinde başarılı olan kadınların, aynı başarıyı evliliklerinde de yakalayabilmeleri için özel çaba göstermeleri gerekiyor.
3 bin 200 kadınla yapılan bir ankete göre ise, kadınların yüzde 50′si, çekici kadınların hayattaki başarı şansının çok daha yüksek olduğuna inanıyor.
ABD, Kanada, İtalya, Fransa, Hollanda, Portekiz, Brezilya ve Arjantin’de yapılan bir başka araştırmaya göre de, dünyada ‘harika’ tabirini en çok Brezilyalı kadınlar kendisine yakıştırdı.
 
Üst