• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Erkekleri Sinirlendiren 7 Konu

diShy

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
27 Kas 2009
Konular
32,527
Mesajlar
50,860
MFC Puanı
2,580
Bu konuları bilelim de ona göre davranalım bundan sonra… Ha unutmadan kadınları sinirlendiren konular da bir başka yazı konusu. Sayı 7’yi katlıyor yazmak zaman alıyor da!


Her ne kadar hep erkekler “Şu kadınları anlamak ne zor” diye yakınsalar da biz biliyoruz ki onları anlamak da pek o kadar kolay değil. Çünkü onlar kendilerini açık etmeyi sevmeyen kapalı kutular adeta… Biraz gayret edip erkekleri daha yakından tanımaya çalışalım. Onlara da yazık değil mi?


Erkekleri sorguya çektik ve “sizi neler sinir eder?” diye sorduk. Başladılar trafik derdinden parasal meselelerden dem vurmaya. “Hayır” dedik “mesele ilişkiler.” “İlişkilerde partnerinizin sizi sinirlendiren davranışları ya da sözleri neler olur genelde?” Bir dokunduk bin ah işittik desek yeridir. Meğer pek dertliymişler… Bakın erkeklerimizin kızdığı konular nelermiş…


Seksi ünlüler
Erkekler sevgililerinin ünlü erkeklere hayran olmaları bir yana onların çekiciliğinden dem vurmalarına o yakışıklıların kendi cinsel dürtülerini harekete geçirdiğini söylemelerinden hoşlanmıyorlar. Belki hiç takmıyormuş gibi görünüp kendilerine güveniyor imajı veriyorlar ama aslında çok sinirleniyorlar.


Seks esnasında anlatılanlar
Seks esnasında küçük fısıldaşmalar hafif yönlendirmeler seks terapistlerinin önerdiği bir şey. Ama şundan emin olun ki uzmanlar hiçbir zaman “konuşma”dan “muhabbet etme”yi kastetmiyorlar. Hem erkekler de bu seks esnasında konuşma meselesinden hiç hoşlanmıyorlar. Hele bir de partnerlerinin kafasının orada olmadığını anlarlarsa sinirleri iyice bozuluyor. Seksin kendiliğinden gelişmesi ve iki tarafı da mutlu etmesinden yanalar.


Eski sevgili muhabbeti
Erkekler eski sevgilileri ile ilgili konuşmaktan hoşlanmıyorlar. Şimdiki kız arkadaşlarının sürekli eski sevgiliye dair soru sorup kendilerinin önceki hayatı hakkında bilgi edinmeye çalışmasına sinir oluyorlar. Ne olursa olsun o benim eski sevgilim diye düşünüyorlar ve şimdiki sevgiliden eskisine dair kötü bir yorum duymak istemiyorlar.


Vücut ve yeme alışkanlıkları hakkında yorumlar
Erkekler vücutlarındaki kıllar hakkında bir şeyler söylenmesinden rahatsız oluyorlar. Ayrıca doktor gibi öğütler veren ve bunların uygulanmasını baskı haline getiren kadınlardan hoşlanmıyorlar.


Kötü alışkanlıklar hakkında iğnelemeler
Erkekleri kötü alışkanlıkları hakkında laf söylenmesi rahatsız etmiyor da iğneleyici sözler sinir ediyor. Yumuşak yumuşak yapılan uyarılardan ders almaya çalışıyorlar bile diyebiliriz.


Kadınların adet dönemi asabiyeti
Kadınların regl dönemlerinde çok asabi olmaları ve küçük şeylerden bile kavga çıkarmaya hazır olmaları erkekleri çileden çıkarıyor. Ama bunun için yapılabilecek bir şey yok! Sevgili erkekler gülü seven dikenine katlanır ya da eşinin adet döneminde elinden stres topunu hiç bırakmaz!


Başka ilişkiler hakkında yapılan yorumlar
Erkekler başkaları hakkında “ kötü giyinmiş ne güzel nereden almış bu kızda ne buluyor” gibi şeyleri kız arkadaşlarından duymaktan çok sıkılıyorlar. Başkalarının ilişkilerinden bahsedilmesi birbirlerine aldıkları hediyelerden konuşulması ve örnek gösterilmesi onları sinir ediyor. Sürekli “Biz neden yapmıyoruz biz neden oraya gitmiyoruz” gibi sorular sorulması onları rahatsız ediyor. Herkesin ekonomik durumunun farklı olmasını anlamayan kadınları çekilmez buluyorlar.

 
Üst