• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Erkeklerin % 97’si bir şekilde aldatır! mı acaba :))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan JuLia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Herkes ektigini bicer one gore davranin erkek milleti ;)

Her erkek aldatmaz.Her insan aldatir... Tabi bu eski topraklar icin degil.Yeni jenerasyoan bakinca cinsiyet aryimi yapmaksizin soyluyorum.Yeni bir cep telefonu ciktiginda eskisi hemen cope gider yenisi alinir. Bu her zaman boyle olmustur kimse bana olumsuz asktan bahsetmesin... Erkekleri suclu bulan kizlara sesleniyorum siz hic aldatmadiniz mi ?

Kusura bakmayın ama aldatmayan erkeğin aklından zoru vardır diyen bir enstitüye itimadım olamaz. Kadınlardan hiç aldatan çıkmıyormuş gibi yükleniliyor erkeklere. Neleeer gördük, neler. Evet, aldatmayan erkek yoktur; aldatmayan ADAM vardır. Allah'a şükür, bugüne kadar kendimizi o pozisyona düşürmedik. Allah korusun...

Ayrıca, eski toprakları da gereğinden fazla savunmanın bir manası yok. O mahalleye dul bir kadın gelince evli erkeklerin neler yapabileceklerinin örneklerine çok şahit olduk. Eskisi yenisi, kadını erkeği yok bu işin...

Bu tamamen karsidaki bayanla alakali. Iliskinin 2 tarafida ustune duseni yapip, karsi tarafi mutlu ediyorsa aldatma yasanmaz.
Ustune duseni yapmiyorsa, erkek affetmez)

Aldatır.. Karşı cinsin tutumuna bağlı olarak aldatır..Hiçbir erkek durup dururken aldatacağını sanmıyorum ( psikolojik hastalar hariç)

Psokoljik bir rahatsizliktir bu seven niye aldatsin aldaticaksada niye sevsin tek eslilikten yana diilse hic bulasmasin :/

Aldatmaz bence, bir iliskide kısıtlama, sevgi eksikligi, guven eksikligi ve saygı eksikligi olmadıkca bir erkegin böyle bisey yapacagına inanmıyorum. Ha eger tutup aksam arkadaslarıyla dısarı cıkmasına laf edersen, halı saha macına giderken surat asarsan, surekli herseye dır dır edersen tabii ki o zaman senden uzaklasır ve aldatma asamasına gelmis olur.

97 yokturda erkekli kadınlı 50'yi rahat geçeriz.

Ben Kendimden örnek verecegim asla aldatmam aldatan erkekleride Kınıyorum , Kın Kın Kınn :)

seven erkek aldatmaz aldatıyorsa sevmiyordur zaten günümüzde artık kadınlar erkeklere göre daha yüksek bir oranla gidiyordur bu konuda emin olabilirsiniz.

aldatma da cinsiyet ayrımı yok.. kadın/erkek oranı bence eşit..

sayısal loto şansı aramaya gerek yok kardeşim. yaşınız var, aklınız var, mantığınız var, deneyimleriniz var, mukayese yeteneğiniz var. Bunlara rağmen ısrarla yanlışlara meyilleniyorsanız o %1lik kesmi tabii ki sayısal lotoya bağlarsınız.
tüme vararak oynayın bakalım sürekli aynı numaraları.
bakarsınız bir gün tutar.

kim bilir...

Geri