• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Erkeklerin ayaklarından karakter analizi...

Üyelik Tarihi
6 May 2016
Konular
296
Mesajlar
1,891
MFC Puanı
10,100


Erkeklerin ayaklarından karakter analizi

İşte erkekler için ayaktan karakter analizi...

Araştırmacılar sürekli olarak kadınları inceleyecek değiller ya, bu kez erkekleri yatırdılar masaya.İlk iş ayaklarına bakmak oldu. Ayağın profilinden erkeklerin maceracı mı, evcil mi, yalancı mı olabileceği saptandı. Kadınlara da erkeğin ayağına bakıp karakter analizi yapmak kaldı! İngiliz araştırmacı Jane Sheehan, erkeklerin ayak tabanlarındaki izlerden ve parmak şekillerinden cinsel dürtülerinin açığa çıktığını söyledi.

Başparmak
Etli ve büyükse sizi kendinden daha çok düşünür. Samimi ve sadıktır. Başparmak genişledikçe, o kadar çok sırlarını sizinle paylaşır. Ancak; sadece üstteki kemiği büyükse soğuk bir kişiliğe sahip olur.

Taban
Taban oyuğu az olan erkekler yalnız kalamaz. Sosyal desteğe ihtiyaçları olur. Düztabanlar ise kararsızdır. Sık sık partner değiştirir.

Parmak uçları
Bükük bir şekli varsa yalan söylemeye oldukça yatkın anlamına gelir. Hatta yalan söylediklerinde de parmaklarının uçları kıpırdar.

Küçük ayak parmağı
Küçük ayak parmaklarını diğer parmaklarından ayrı olarak oynatabilenler maceraperestir. Bu tür erkekleri elde tutmak ve sıkılmamasını sağlamak için sürprizler yapmalısınız.

Ayak büyüklüğü
Taraklı ve büyük ayaklara sahip olan erkekler aldatmaya yatkındır. Küçük ayaklı erkekler daha tehlikelidir. Aldatmayı bir alışkanlık haline getirirler. Güzel kadınlara düşkündürler.​
 
Üst