• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

'Ermeni P.ç' Diyerek Saldırdı

Üyelik Tarihi
30 Kas 2012
Konular
12,578
Mesajlar
16,017
MFC Puanı
2,330
Hayko Cepkin'in avukatı, ünlü rock'çının bir kadını dövdüğü iddiası üzerine şu açıklamayı yaptı: "MOBESE kayıtları mevcut. O kadın Hayko'ya 'O... çocuğu' ve 'Ermeni p...' diyerek saldırdı. Asıl biz G.D.A. adlı kadından şikayetçiyiz!"

OLAY NASIL OLMUŞTU?

Sıradışı tarzıyla özel bir hayran kitlesine sahip olan Hayko Cepkin, önceki akşam bir mekanda gerçekleştirilen bir etkinlik çerçevesinde DJ kabinine geçmiş ve alkolün de etkisiyle finalde olay çıkarmıştı.

Performansıyla büyük beğeni toplayan rockçı, mekanın önünde bir kadın dinleyicisine kafa attığı öğrenildi.

Akşam'dan Samet Aday'ın haberine göre; olayın daha fazla büyümesini önlemek isteyen şarkıcının menajeri ise araya girerek yüzü kanlar içinde kalan kadının gönlünü almaya çalıştı.

Cepkin de sarışın hayranıyla mekanın önünde uzun süre konuştu. Ünlü rockçı, ardından menajeri ve beraberindeki arkadaşlarıyla birlikte bir başka bara giderek, 'mağdure'ye içki ısmarladı.

TAKTİK İŞE YARAMADI

Bu sırada gazetecilerin takipte olduğunu fark eden sanatçı, dikkat dağıtmak için yoldan yürüyen gençlerle tokalaşmaya başladı. Cepkin'in son hamlesi ise Tarlabaşı'nda dövdüğü dinleyicisine çorba ısmarlamak oldu. Rockçı, ardından vedalaşarak evinin yolunu tuttu.
 
Üst