• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Error 521 Hatası Nedir? Ve Ne Anlama Gelir?

TRWE_2012

Süper Moderatör
Üyelik Tarihi
2 Haz 2020
Konular
3,091
Mesajlar
5,890
MFC Puanı
20,830

Error 521 web server is down sorunu çözümü...​


Merhabalar, bu konumuza error 521 hatası çözümü hakkında sizlere bu yazımızda bilgi vereceğiz. Herhangi bir siteye Google, Mozilla, Edge veya diğer tarayıcılarla Error 521 web server is down hatası alınabilmektedir.Bu hata neden alınmaktadır, nasıl sorun giderilir bu yazımızda bilgi vermeye çalışacağız. Bu problem aslında sizin tarafınızdan yaşanan bir sorun, hata kaynaklı değildir.

Bu problem Cloudflare sunucu ve güvenlik araçlarını kullanan sitelerde genel olarak yaşanmaktadır. Bu sunucular ağ trafiği fazla olan ve çok fazla saldırı alan websiteleri tarafından tercih edilmektedir. Buda sunucu yoğunluğu veya saldırı altında olduğu zaman Cloudflare Error 521 web server is down problemi yaşatabilmektedir.

error-521-web-server-is-down-cloudflare.jpg


Eğer bir siteye girdiğinizde Error 521 hatası alıyorsanız sizin tarafınızdan pek bir şey yapamazsınız. Sadece beklemek gerekecektir.Sitelerin DDos saldırıları için aldıkları önlem olarak Cloudflare tercih etmeleri nedeniyle ve bu sunucularda yaşanan ağ saldırıları, ağ yoğunluğu nedeniyle bu tür problemler oluşabilmektedir.

Kaynak :
Kod:
ademocut
 

TRWE_2012

Süper Moderatör
Üyelik Tarihi
2 Haz 2020
Konular
3,091
Mesajlar
5,890
MFC Puanı
20,830
@TRWE_2012...

Bugünler'de bu hatayı çok sık aldığımdan dolayı, hatayı araştırıp, forum'da , forum konusu olarak açmayı uygun gördüm.Benden kaynaklanmıyormuş.....
 
Üst