• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Eşi, ünlü oyuncunun son sözlerini açıkladı: Anlatırken gözyaşları sel oldu

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
6 Yıl 3 Ay

Ölümüyle sadece eşi ve ailesini değil milyonlarca hayranını da yasa boğan ünlü oyuncunun "son sözleri" ortaya çıktı. Büyük bir aşkla sevdiği eşi, ünlü oyuncunun ölmeden önce kendisine gönderdiği mesajları açıkladı.​

KARISINA YOLLADIĞI SON MESAJLAR
Yıllar önce rol aldığı Full House adlı diziyle bir döneme damgasını vuran, ardından da birçok yapım için kamera karşısına geçen Bob Saget'in eşi Kelly Rizzo'ya gönderdiği son mesajlar ortaya çıktı.

61ea88c84e3fe1112c10ab48.jpg

ACISI ÇOK TAZE, GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
Sadece üç yıl evli kalabildiği kocasının ölümünden sonra ilk kez kameralar karşısına çıktı Kelly Rizzo. Hoda Kotb'un sunduğu Today adlı programa konuk olan Rizzo, kocası Bob Saget ile yaptığı son mesajlaşmayı anlattı. O anlarda da gözyaşlarını tutamadı.

61ea88e74e3fe1112c10ab4c.jpg

'SENİ YARIN GÖRMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM'
Bob Saget ile aralarında yaşananların "sadece aşk" olduğunu söyleyen Kelly Rizzo onunla son mesajlaşmasını da şöyle anlattı: "Sanırım ona 'seni seviyorum' dedim. O da bana "Seni sonsuzca seviyorum" dedi. Sonra ben ona "Seni yarın görmek için sabırsızlanıyorum" dedim."

Geri