• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Esila ve aşkı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sinem kobal gelin başı için onbin dolara anlaşmış bakalım EsiLa ne kadara anlaşacak :p

gelinbaşını Kolibandı halleder artık aldığı başlık parasının ucundan biraz verse yeter ,:asabi sinem kobaldan benim neyim eksik hem ??:s41:s9 o 10 bin e anlaştıysa benim 20 binlik bir kuaför bulmam lazım klasım sarsılmasın :honk::cikolata

gelinbaşını Kolibandı halleder artık aldığı başlık parasının ucundan biraz verse yeter ,:asabi sinem kobaldan benim neyim eksik hem ??:s41:s9 o 10 bin e anlaştıysa benim 20 binlik bir kuaför bulmam lazım klasım sarsılmasın :honk::cikolata

Çok haklısın cnm bence sen hatta ağırlığınca kedi maması iste :D:D

Hep benim param gitsin zaten :y
Kolibandı aldığı altınlarla hiç yaşayamasın :y :d

Kolibandı and Sade söyleye söyleye en sonunca topladı bohcayı kaçtı kocaya EsiLa 'mm :s71

qMZ0GW.jpg

Arkadaşım evleniyo :(
Şapşal şey :(
Öfffff :s14

[youtube]Vk4IahO6T4c[/youtube]

Kolibandı gözümüz açıldı artık bacanak :D Sade yi ilk isteyene verelim baslık parasında indirime gidelim ,kredi ceksin 48 ay a damat ona bile razı olalım yoksa dügün dernek yapıp kurtlarımızı bile döküp oynayamayacagız :D

Kolibandı gözümüz açıldı artık bacanak :D Sade yi ilk isteyene verelim baslık parasında indirime gidelim ,kredi ceksin 48 ay a damat ona bile razı olalım yoksa dügün dernek yapıp kurtlarımızı bile döküp oynayamayacagız :D

Çok yaratıcısın bacanak :D
Sende olmasan batarım :d

Geri