• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Eşimin internet serüveni, bir fikir verin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aysunn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aysunn

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
10 Yıl 3 Ay
YouTube[W][/W]

Eşimin youtube geçmişinde bu kızın videolarını gördüm. Sorduğumda geçiştirdi hemen. Spora ilgisi varda maç izler sadece. Acaba etkilenmişmidir diye düşündüm.

Sporla ilgili bir video izlerken denk gelmiş ve dikkatini çekmiş izlemiş olabilir.Devam eden günlerde izlememişse ben etkilendiğini düşünmezdim.

• Beğen
Tepkiler: iFt
Yukarıdaki yoruma katılıyorum. Türk erkeklerinin hoşlanacağı ve etkileneceği kadın tiplerinden değil zaten. Yanlışlıkla falan girmiştir veya başka bir şey vs sanmıştır. Gönlün rahat olsun ablacım.

Bir video yüzünden O'nu ve kendini sıkmamanı öneririm.
Lakin hatun taş ehehe

Bu konuyu çok büyütmeyin derim.
Ancak rahatsız olduğunuz da belli ,bu rahatsızlığınızı uygun bir dille kendisine izah etmeniz faydalı olur.
Biriken ve söylenmeyen şeyler ileride daha büyük sorunlar doğurabilir.
İkili ilişkilerin sağlıklı yürümesi açısından her zaman konuşulması taraftarıyım.

Misilleme denen birşey var sizde boks maçı izleyin.

Evli değilim ama paranoya yapacağınıza alın karşınıza konuşun.

Aslında şüphelenmezdim ama birden fazla izlediğini farkettiğimde ve sorduğum zaman hemen geçiştirdiğinde huylandım.

Bunda hiç bir sakınca yok erkekler güzel gördükleri kadın videolarına tıklayabilirler bu o insanı yanlış yada kötü fikirli yapmaz. Merak işte.

İçine sinmiyorsa eŞin , aklına yatmıyorsa artık ; boşan.

Bu video'da bir şey yok ki? spor haberleri yapan sitelere girdiğin zaman bu tip bir çok video görürsün hatta daha aşırılarını bu kadar büyütme bence.

Geri