• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Eşine Zor Rastlanır Karı-Koca Kavgası

İlda

Özel Üye
Üyelik Tarihi
17 Kas 2012
Konular
1,235
Mesajlar
5,399
MFC Puanı
1,490
Eşine Zor Rastlanır Karı-Koca Kavgası: Karım İçip İçip Beni Dövüyor!

Fatih'te bir evden kadın çığlıkları yükseldiği ihbarını alan polis ekipleri, kadına şiddet uygulandığı düşüncesiyle eve gittiklerinde, şiddet görenin koca olduğunu gördü.


Fatih'te, bir evden kadın çığlıklarının yükseldiğini duyan apartman sakinleri, genç kadının şiddet gördüğünü düşünerek polise haber verdi. Polisin eve gelmesi üzerine, şiddet görenin kadın değil kocası olduğu ortaya çıktı.

DAYAK YİYEN KOCA KORUMA ALTINA ALINDI

Genç kadının, "Sen bittin Apo, telefonu ver konuşacağım" diye bağırdığı duyuldu. Bir süre sonra da, "Sen benim annem değilsin, arama beni bir daha" şeklindeki feryadı bütün sokakta yankılandı. Olay yerine gelen polis, evin hanımına "Yardıma ihtiyacınız var mı?" diye sordu fakat yardıma ihtiyacı olan o değildi. Polis, eve girdiğinde şiddet uygulayan tarafın kadın olduğunu görünce şok yaşadı ve kocayı koruma altına aldı.

SARHOŞ DEĞİLİM DİYEN KADIN ALKOL BAĞIMLISI ÇIKTI

Kapıya gelen polislere, "Sarhoş değilim, bıktım artık bundan, şikayetçi olacağım" diyen genç kadının alkol bağımlısı olduğu ve kocasını tırnaklayarak yaraladığı öğrenildi. Kocasına şiddet uygulayan kadın yüzünü saklayarak polis aracına bindi. Karakolluk olan çift birbirinden şikayetçi olmadı ancak durumdan rahatsız olan komşular, çiftin apartmandan gitmesi için imza toplayacaklarını ifade etti.
 
Üst