• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

ESKİ EŞ AĞLATTI

Üyelik Tarihi
31 Ocak 2013
Konular
2,686
Mesajlar
4,928
MFC Puanı
180
19345351.jpg


Ece Erken eski eşiyle tatile çıktı haberlerine 2. Sayfa programında cevap verdi. Amerika'da baş başa tatile çıktığı özel limuzin ve uçak kiraladığıyla ilgili haberlere ateş püsküren Erken, eski kocasıyla tesadüfen karşılaştığını söyledi. Erken "Instagram'a resim koydum ertesi gün oradaydı. " dedi.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Ece Erken yaşadıklarını gözyaşları içerisinde anlattı: "Çok sıkıldım, hala evli bir adamın böyle davranması beni sıkıyor, bana yakışmaz zaten. Ben istemediğim bir şekilde gündeme geliyorum. Unutamayan ben değilim o. Amerika'da olduğumu duyunca kalkıp geldi. 'Git, bırak peşimi, sen evlisin, huzurumu bozma' dedim dinletemedim. Beni unutamadığını söylüyor. Nikahının olduğu gün 'Evleniyorum, ama senden vazgeçmeyeceğim' diye mesaj attı. Bana karşı takıntısı var. Yeter artık! Kendi mutluluğu için de benden kopması lazım. Eskiden sevdiğim, saydığım bu adam artık benim huzurumu bozuyor.Sanırım eşi de bu durumu biliyor ve kabulleniyor"
 
Üst