• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Eski sevgilisinin konserine yeni sevgilisiyle gitti

Üyelik Tarihi
11 Mar 2015
Konular
1,897
Mesajlar
3,366
MFC Puanı
15,160
Deniz Akkaya, eski sevgilisinin konserine yeni sevgilisiyle geldi

Türk Rock Müziği’nin sevilen ismi Teoman, önceki gece Harbiye Açık Hava’da unutulmaz bir geceye imza attı. Eski sevgilisi Teoman’ı dinlemeye yeni sevgilisi ile gelen Deniz Akkaya ise geceye damgasını vurdu.





Yaz aylarının değişilmez eğlencelerinden olan Harbiye konserlerinin önceki günki konuğu Teoman oldu. Geceye ‘Serseri' şarkısı ile başlayan şarkıcı, şimdiye kadar kültleşen bir çok parçası ile devam etti.

Konseri dinlemeye gelen isimler arasından Elif Kaya, Aslışah Alkoçlar, Seçkin Piriler, Meral Kaplan, Pelin Batu ve Deniz Akkaya yer aldı.











Geçtiğimiz hafta tekstilci iş adamı Gökhan Şenova ile aşk haberleri çıkan Akkaya, konsere de Şenova ile birlikte geldi. Bir dönem Teoman ile aşk yaşayan Akkaya, eski sevgilisinin konserine ise yeni sevgilisi olduğu iddia edilen Şenova ile gelmesi şaşırttı.



Akkaya, aşk haberi ile ilgili sessizliğini korurken, konserin başlamasına dakikalar kala Gökhan Şenova'nın yasak olan alanda sigara içmesi dikkat çekti.


TEOMAN PROTOKOLÜ HEDEF ALDI

Şimdiye kadar sahne performansı olarak pek yenilikçi olmayan Teoman, alışılmışın dışına çıkarak hayranlarını coşturdu. Konserin ortalarında en önde oturan protokolü hedef göstererek, “Siz bunlara aldırmayın, zaten hiç sevmiyorum. Arka sıradakiler ön taraflara gelin de yüzünüzü görelim. Bu gece durmak yok herkesi ayakta istiyorum” dedi. Teoman'ın bu çağrısına kulan veren hayranları ise gecenin sonuna kadar bir an olsun yerlerine oturmayarak dans ettiler. Dans eden kalabalığı gece sonunda protokol de eşlik etmesi ortaya bu görüntülerin çıkmasına neden oldu.



 
Üyelik Tarihi
7 Haz 2017
Konular
14
Mesajlar
2,269
MFC Puanı
170
bir resim dikkatimi çekti o siyah kısa bi elbise kalmıs abyala kopekmi saldırmıs yırtılmıs elbise yoksa sanki giyinmeyi unutmus gibiydi birde kim o bilmiyorum :D

diğer konuya gelirsek ee sanat camiasının mezhebi baya geniş madagastar gibi ... at kostur dolu dizgin :D yakısır .. sanat camiasında herkes herkesin içini dısını biliyor herkes bi donem illaki değdi birilerine (yuzde 60 ı kesin) ne diyelim seffaflık güzel sey;)
 
Üst