• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Eskimiş Dantellerinizden Lamba Yapın

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
Evinizdeki eskimiş solmuş veya modası geçmiş dantellerden kurtulmak istiyor ama bir türlü onları atmaya kıyamıyorsanız sadece 5 dakikanızı ayırarak bu muhteşem lambayı elde edebilirsiniz!

Birçok ev kadınının çeyizinin en nadide parçalarından biri olan danteller günümüzde maalesef değerini yitirdiler. Değişen trend furyaları yüzünden o el emeği göz nuru dantelleriniz sizin bile gözünüze artık o kadar da güzel gelmiyor öyle değil mi? Hatta belki de onları çöpe atmayı düşünüyorsunuz...
Sakın böyle bir hataya düşmeyin. Çünkü size önereceğimiz bu pratik dekorasyon önerisiyle ''modası geçmiş'' diye tabir ettiğiniz dantellerinizi komşularınızın ''Aa ne kadar güzel olmuş. Keşke bizim evdeki dantelleri atmasaydım'' dedirtecek kadar güzel bir lambaya dönüştürebileceksiniz!
Bu vintage lamba için;
Malzemeler

Açık hali en az 50 cm uzunluğunda olan eskimiş dantel (bu büyüklükte danteliniz yoksa uç uca gelebilecek şekilde birkaç danteli birleştirebilirsiniz)
1 adet balon
Şeffaf reçine (reçine yoksa sabitleyici herhangi bir malzeme olabilir)
Orta boy fırça
Bir adet ampul
Bir adet ampul yuvası
Gazete

14173504380.05425700.png
 
Üst