• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Eskişehirspor - Bursaspor ZTK Yarı Final Organizasyonlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeRDaR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Biz daha kalabalık gidiyoruz biz hakettik :D

BoL şansLar diLerim Eskişehire Fenerbahçe'me koLay Lokma oLucak:D

Ayrıca 20 tane taraftarımıza 200 kişi iLe firavun gibi saLdırmak neymiş görün:D

Biz anlatmaya çalışıyoruz Momenta.
Burada başka takım galibiyet, şampiyonluk vs. KUTLAYAMAZ :)

sizi anLadık Şehri_Aşk bide biz anLataLım bakaLım :D

Senelerdir anlatamadınızki?
Eskişehir'e Fenerium açmaya kalktınız. 1 hafta sonra kapandı.
Türkiye'de Feneriumun olmadığı 2 il var. Biri Trabzon, diğeri Eskişehir.
Açtırtmayız :)

Babadan böyle gördük :)
Anti bizans :)

images

Bu sadece fenere özgü birşey değil..
Galatasaray ve Beşiktaşta bu olaydan nasibini alanlar arasında :D

943f7f0b.jpg

b8e70101.jpg

Aramızdaki fark ne biLiyormusunuz? siz herzaman geçmişe bakıyorsunuz. Bizse geçmişimizden ders çıkartıp geLeceği düzenLemeye bakiyoruz o yüzden siz sadece kendi şehirinizde sıkışmış kaLmışsınız bizse Türkiye'ye sığmıyoruz buda acı bir gerçek dimi :D

Zaten o ayrıcalık sadece bizde kalsın ;)
Bize heryer Eskişehir değil..
Çünkü heryer ESKİŞEHİR KADAR GÜZEL DEĞİL...

Benimle bu konuda tartışmaya girmen bence en büyük hata abi..
Ben bu sevdayı senelerdir kovalıyorum. Anti Bizans kavramınıda kendime fazlasıyla benimsemişim...
Kısacası;

''Yaşasın memleketine ihanet etmeyen ANADOLU'' :)

AğLarsın diye Demiyecektim de afedersin İstanbuL'un en hücra yerLerinden bir Küçükçekmece iLçesi kadar biLe nufüsünüz yok yedirtme bana şimdi es es'inizi :D

Dünyanın Göz Bebeği oLan İstanbuLLa Eskişehiri bir tutman asıL senin en büyük hatan ki Kadıköy de istanbuL'un en eski ve en modern iLçesi Çünkü Orası Bizim Mabedimiz serdar :D

Hey yavrum hey muhabbeti nereden nereye getirdin.
Nüfus sayısıyla ölçülseydi bu işler dediğinde haklıydın, ama neyi iddaa ederken nereye geldin :)))
İnternet başında, televizyon başında oturupta taraftarlık yapmak değil önemli olan..
Benim gözümde birçok kişiden Bozüyükspor taraftarlarının yaptığı fedakarlık daha önemlidir.
Bu benim görüşümdür...
Eskişehir'deki halkın büyük bir kısmı Eskişehir'lidir...
Bağlar kısmı öğrenci kesimidir. Şehirdeki 2 üniversiteden dolayı öğrencide çoktur. Oradan buradan göç almaya gerek yok. Diyorum ya, biz bize yeteriz ;)

İnternet başında, televizyon başında oturupta taraftarlık yapmak değil önemli olan..

asıL bunu yapan sensin irternetten rekLam peşindesin:D

Yaşım 35 bu yaşıma kadar Hem maddi hem manevi takımımı destekLedim ki Benim gibi nice Fenerbahçe taraftarı vardır. Bu bizim Fenerbahçe camiasının büyükLüğünden beLLi oLmaktadır sanırım :)

Dediğin gibi siz size yetersiniz Bizse ALayınıza :D

Bir yandanda Poker oynuyorum internetten senin yazdığına her kızışımda kağida bakmadan rest çekiyorum:D

2. lig b kategorisinde adını sanını bilmediğimiz stadlara ben gittim sen değil..
Stadda sabahlara kadar aç uykusuz pankart ben boyadım sen değil..
Biz reklam peşinde olsaydık zaten çoktan sizide sollar geçerdik emin ol...
Biz reklam değil, icraat peşindeyiz.
İşlerden dolayı gidemedim İzmir'e bugün. İçim kaynıyo gidemedim diye...
Bugüne dek bi deplasman için istanbuldan kaç otobüs kalkabildi fener en fazla?
Gönlünü istanbula vermiş birçok kendini taraftar zanneden orada yaşayan insanlar dolduruyor deplase tribününü...
Bugün buradan kalkan otobüs sayısı, giden insan sayısı hiçte azımsanacak kadar küçük değil...
Tüm Türkiye buna saygı gösterirken sen hala fener diyorsun...
Yaklaşık 20bin kişiye yolda Allah kaza bela vermesin inşallah...
Bugüne kadar taraftar olarak hiçbir sınavdan geçememezlik yapmadık..Hepsinden alnımızın akıyla çıktık...
Haa abi bu arada buraya kadar yazdıklarım seni ilgilendirmiyor boşver :)
Sen sadece bizi şu sözle bil...

''Sevinmek için Sevmedik''

Geri