• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Esma Kızılkan Kimdir - Esma Kızılkan Hayatı - Esma Kızılkan Biyografisi

Onurcan

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
18 Ara 2012
Konular
387
Mesajlar
1,425
MFC Puanı
290
Esma Kızılkan Kimdir,Esma Kızılkan Hayatı,Esma Kızılkan Biyografisi

Hayatımıza video paylaşım sitesi YouTube ile Scorp sayesinde giren Esma Kızılkan, şarkılara yapmış olduğu coverlar ile binlerce sosyal medya kullanıcısı tarafından takip edilmektedir. Scorp ile YouTube üzerinden paylaştığı videolar sayesinde sesini duyuran Kızılkan, söylediği şarkılar ve sesinin güzelliği ile büyük bir kitleye ulaşıyor. İlerleyen zamanda internet fenomeni olacağına kesin göz ile bakılıyor.
Güzelliği ile dikkat çeken Esma Kızılkan aslen İzmirli’dir. Aynı zamanda bir üniversite öğrencisidir. Scorp, YouTube ve sosyal medya üzerinden amatör bir şekilde cover videolar çekerek, takipçileri ile paylaşmış ve çok kısa bir zaman diliminde herkes tarafından tanınan bir isim haline gelmiştir. Kullanıcı adı ‘Çilekka’ olduğundan dolayı, genellikle ‘Çilekka’ olarak bilinir. Scorp üzerinden çekmiş olduğu videolardan anlaşıldığı kadarı ile anneannesi ve babaannesi ile birlikte yaşadığı büyük bir aileye mensup. Şiveli konuşma taklitlerinin de aile büyükleri ile yaşamasından kaynaklandığı düşünülüyor. Sesinin güzelliği kadar şive yeteneğinden de oldukça söz ettirmektedir. ‘Çilekka’ kullanıcı adı ile instagramda 21,7 bin takipçi sayısına şimdiden ulaşmış durumda. İlerleyen günlerde ise adından daha çok söz ettirecek ve takipçi sayısını arttıracağa benziyor. Esma Kızılkan günümüzde yetenek sahibi kimselerin sosyal medya sayesinde sesini duyurabildiğini ve başarıyı göğüslediğini gösteren güzel bir örnek. Müzik sektöründe iyi bir yere gelmeyi hak eden bir isim.

Özel hayatında ise kimsenin olmadığını söylüyor.

Esma Kızılkan’ın Coverları

Cover yapmaya hız kesmeden devam eden Esma Kızılkan, daha şimdiden azımsanamayacak derecede izleyici kitlesine ulaşmış durumda. Yaptığı bazı cover çekimler:

Esma Kızılkan ‘Te Ma Etmaje’ adlı şarkının cover videosunu çekerek, 2.998.231 izleyici kitlesine ulaşmış durumdadır.

Eypio’nun ‘Yolla’ adlı çalışmasını coverlayan Çilekka, tam olarak 3.931.626 görüntüleme sayısına yükseldi.

Murat Boz’un ‘Adını Bilen Yazsın’ adlı çalışmasını da seslendirdi ve bu videosu 143.4991 izleyici kitlesine ulaştı.

Şiveli bir şekilde seslendirdiği Hande Yener’e ait ‘Deli Bile’ şarkısı 72.515 kişi tarafından izlendi.

‘Yıldızlara Basarak Gel’ adlı parçayı da seslendiren Esma Kızılkan, bu video ile 94.760 kişi tarafından izlendi.

‘Aleni Aleni’ adlı şarkıyı da unutmayan Çilekka, bu şarkı ile 86.101 izleyici kitlesine ulaştı.​
 
Üst