• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Euphoria

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aLew
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu konuyu kendisini çok fazla tanımadan önce açmıştım:) tanıdıktan sonraki fikrimi de belki merak ediyordur:)

ılıman kuşaktan gelen naif kişiliğinin altında , anaç bir yapısı var. bu sahiplenme duygusu ve sohbeti aramızdaki en ortak özellik. Hoş sohbeti , anlayışlı yaklaşımı ve ön yargılarından sıyrılmış kişiliği ile sohbeti hoş arkadaşım.
Forum aracılığı ile 3. iyi ki tanıdım seni dediğim insansın :)

Tesekkür ederim canim benim güzel fikirlerin ve duygularin icin :asik::asik::claps: Bende iyiki tanimisim seni ;)

Kavga etmekten korktuğum canım arkadaşım. zira zararlı çıkan taraf kesin ben olurum.. :):):)

" Vuyma vuyma elleyinn kiyleniyyy" :)

Çok tanışma fırsatına henüz nail olamadım fakat ilk izlenimim çok cana yakın olması :)

Canımın ta canı, sanal ortamda bile olsa görmediğimde özlediğim insan rahatça konuşabildiğim, eğlenebildiğim, dertleşebildiğim, dostum diyebileceğim kadar kendime yakın hissettiğim yumuşak yürekli arkadaşım. Seni seviyorum ve iyi ki tanıdım. :*

Kavga etmekten korktuğum canım arkadaşım. zira zararlı çıkan taraf kesin ben olurum.. :):):)

" Vuyma vuyma elleyinn kiyleniyyy" :)

Kavga etmeyelim. Sen bana Gül uzat bende sana Lale vereyim barisalim öyle :)

Canımın ta canı, sanal ortamda bile olsa görmediğimde özlediğim insan rahatça konuşabildiğim, eğlenebildiğim, dertleşebildiğim, dostum diyebileceğim kadar kendime yakın hissettiğim yumuşak yürekli arkadaşım. Seni seviyorum ve iyi ki tanıdım. :*

Sende canimsin benim canim benim canim :* Hersey karsilkli melankolik kuzum benim :) Sende iyi ki varsin iyi ki tanismisiz seninle :asik:

Euphoria Forumun gözdesi :) tatlısı, balı, şekeri durdurun beniiiiiiiiii :))) Hanımefendi ve candan kişiliğe sahip biri.. İyi ki tanımışım seni güzelim :)

Euphoria Forumun gözdesi :) tatlısı, balı, şekeri durdurun beniiiiiiiiii :))) Hanımefendi ve candan kişiliğe sahip biri.. İyi ki tanımışım seni güzelim :)

@LaiLa buraya yazdigini daha yeni gördüm ama ben :$:$:O

Güzel Sözlerin icin tesekkür ederim kuzum benim :* Hersey karsilikli. Bende Seni iyi ki tanimisim :*

LaiLa cadısı döktürmüş yine :))) müdürüm candır yaaa nasıl bilirsin sorusuna kelimeler kifayetsiz kalır ki Euphoria müdürümm çok yaşa :))

@LeGoLaS tesekkür ederim müdürcüm, hersey karsilikli :)

İyi ki tanıdığım dediğim bir insan güzel niyetli samimi ve oldukça dürüst. zordur böyle karakterler,az rastlanır ve iyi ki de rastladım ;)

İyi ki tanıdığım dediğim bir insan güzel niyetli samimi ve oldukça dürüst. zordur böyle karakterler,az rastlanır ve iyi ki de rastladım ;)

Bir ara hatirlat seni :* bogayim :P Bende seni iyi ki tanidim, iyki tanimisim güzel arkadasim, yüzü kadar kalbi güzel kardesim, iyki varsin :cool:;)

Forumda yeni olduğum için samimiyetimiz kendisiyle henüz yok ama gördüğüm kadar samimi ve hoş görülü birisine benziyor : )

Geri