14 Ocak 2021 #1 DarkWoman MFC Üyesi Konum Germany Üyelik Tarihi 27 Kas 2019 Mesajlar 13,326 MFC Puanı 58,692 MFC Seviyesi ‘’Hayatımda bana zevk veren hayli başarılarım vardır. En zevklisi, binlerce bakımsız çocuğun hayat ve geleceğini kurtarmak olmuştur.’’
‘’Hayatımda bana zevk veren hayli başarılarım vardır. En zevklisi, binlerce bakımsız çocuğun hayat ve geleceğini kurtarmak olmuştur.’’
14 Ocak 2021 #2 S saphira minik ejderya Emektar Üye Üyelik Tarihi 14 Eki 2019 Mesajlar 11,746 MFC Puanı 29,814 MFC Seviyesi sadece onlar değil.. dışarda bu soğukta olan evsiz hayvanlar da var.. onlarda canlı en az bizim kadar..
sadece onlar değil.. dışarda bu soğukta olan evsiz hayvanlar da var.. onlarda canlı en az bizim kadar..
14 Ocak 2021 #3 DarkWoman MFC Üyesi Konum Germany Üyelik Tarihi 27 Kas 2019 Mesajlar 13,326 MFC Puanı 58,692 MFC Seviyesi saphira adlı üyeden alıntı: sadece onlar değil.. dışarda bu soğukta olan evsiz hayvanlar da var.. onlarda canlı en az bizim kadar.. Genişletmek için tıkla ... evet canim , her kis cok üzülüyorum ..
saphira adlı üyeden alıntı: sadece onlar değil.. dışarda bu soğukta olan evsiz hayvanlar da var.. onlarda canlı en az bizim kadar.. Genişletmek için tıkla ... evet canim , her kis cok üzülüyorum ..