• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Evlilik öncesi cinsel ilişki

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ibadeath
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
horlatıcak başka konu bulamadınızmı.

bulamadıysak demek ki :honk:

şahsen son mesaj kimin olacak derdine düşmek yerine böyle var olan ve insanların başına gelebilecek olayları tartışmak farklı kesimlerden değişik görüşler almak ya da uzman olan arkadaşların görüşlerini okumak daha yararlı olur diye düşünüyorum.; )

kerimeee abim tam kulaktan çekmeliksin :D

hayır kesinlikle değilim en azından şu an tartıştığımız konuda :honk:

adı üstünde tartışma platformu. cinsel münasebetler zaten toplumumuzda uzak durulan lafı bile açılmayan konular ama en azından sanal bir ortamda fikir alış verişinde bululabilir tartışılabilir. lütfen abi sen olsun yapma yani toplumsal düşünceyi foruma yansıtma .s.s

olabilirde yane çocuk olursada bırakmak yakışmaz direk evlenirim ben.

bizene ya kimin kiminle yattığından :D
herkesin hayatına kimse karışamaz :D

Herkes birileriyle birlikte oluyo sonra bakire biriyle evlenmek istiyo tezatlığa bak. E sen daha önce biriyle bişiler yapmışsın diyince de geri kafalı oluyosun. Ha iki tarafta aynı haltı yapmış amenna ama biri yapıp diğeri yapmamışsa bu bana göre evlilik öncesi de olsa aldatmadır arkadaş. Sen her türlü +18'i yaşa sonra git Allah'ın bi safıyla evlen adaletsizlik bu. Ben evlilik öncesi aşna fişneye karşıyım arkadaş. Evlenemezsen ne olacak o kadar şey yaşamışsın ?

niye olmasın ki ? bireyler birbirini sevip birbirini kabullendikten sonra ilişki yaşayabilirler bence. bırakın şu maval okumayı. biraz açın kendinizi (kafa olarak) :y
tüm söyleyeceklerim bu kadar saygılar

evlilikten önce ilişki olursa herkez herkezle ilişkiye gırer ve bu işin sonu gelmez.şu an yaşadığımız dünyaya bakarsak durum bu yöne gidiyor bir çok kişi evlenmeden beraber yaşıyor yani evliliğin bir özelliği zaten kalmadı..eskiden kız arkadaşımız elimize dokundumu günlerce elimizi yıkamazdık..şimdi ise tanış buluş sonrası malum ...zorrrr çok zorrrr:)

evlilikten önce ilişki olursa herkez herkezle ilişkiye gırer ve bu işin sonu gelmez.şu an yaşadığımız dünyaya bakarsak durum bu yöne gidiyor bir çok kişi evlenmeden beraber yaşıyor yani evliliğin bir özelliği zaten kalmadı..eskiden kız arkadaşımız elimize dokundumu günlerce elimizi yıkamazdık..şimdi ise tanış buluş sonrası malum ...zorrrr çok zorrrr:)

kendi nefsine hakim olamayanlar için durum bu evet.

ama kendi açımdan sorun yok ve kesinlikle kendi yorumumu destekliyorum :)

Baydı bu konu haaaa!!! :y

Geri