Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Ezqi

KaoS

Susmak, Yalnızların Anadilidir ..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    24
Ölünün arkasından konuşulmaz die bir espiri yapmak istesemde, şahsım adına forum kullanıcılarına saygım sonsuzdur ;) seni nasıl biliriz sorusunun cevabını verecek kadar doneye sahip olmadığımdan bu seferlik "iyi bilirdik" klişesiyle cümleme son veriyorum.

Erdem

тнιηgѕ ι ℓσνє∂ вєƒσяє, αяє ησω ƒσя ѕαℓє..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    42
tabii hemen söyleyeyim.
Sen huysuz-inatçı-agresiflik gibi özelliklerin yanısıra, iyi niyetli-anlayışlı-bana yakın-utangaç-agır başlı bir insan olarak tanımlayabiliriz sanırım. Bunlara eklenecek birçok şey yazabilirim fakat sen diyeceklerimi biliyorsun zaten Ezqi. Fazlasına gerek yok.

Saygılar..

Lady

Özel Üye
Özel Üye
  • MFC Puanı
    726
Paylasimci sevecen cici hatunlardan. :)

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
İlk #Lady kanalındaki ßa$layan Sıcak muhaßßetimizden Sonra , herzaman cana yakın ve sıcaklığıyla dikkat ceken kalßide kendi gißi güzell ßiricik hatunlarımdanSın :) ve cicegi ßurnunda modcuğumm , SeviLiyorsun :*

Erkan

Nev-i Şâhsına Münhâsır
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    102
Pek tanımamakla birlikte iyi bir insan olduğunu düşünüyorum.Yeni moderator arkadaşlarımızdandır kendisi.

GirL

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    5
Kendi haLinde ve Sıcakkanlı ßilirimm :)

Deep

A Deep Perspective..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    384
Aslında hiçbir şekilde tanımıyorum, nicki ve helper olması dışında.Önyargılı yaklaşmakta istemediğimden bir süre izledim kendisini.Sevecen, çok doğal birini görüyorum ve bu gerçekten benim insanlara bakış açımdan çok güzel bir durum.Ve de çok güleryüzlü (forum içerisindeki durumundan bahsediyorum).Tek tavsiyem buradaki neşesinin aynı şekilde reel yaşamında da devam etmesi.
Her şey gönlünce olsun, güzellik.
;)

Draneun

V.I.T.R.I.O.L
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    7
Kararsızım . Bilmiyorum bence. Bazen doğal geliyor bazen gereksiz samimiyetleri var bayan üyelere karşı Yapmacık duruyor. İyi bilirim deyip geçelim :)

Üst Alt