• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ezqi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KaoS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KaoS

Susmak, Yalnızların Anadilidir ..
Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
13 Yıl 3 Ay
Ölünün arkasından konuşulmaz die bir espiri yapmak istesemde, şahsım adına forum kullanıcılarına saygım sonsuzdur ;) seni nasıl biliriz sorusunun cevabını verecek kadar doneye sahip olmadığımdan bu seferlik "iyi bilirdik" klişesiyle cümleme son veriyorum.

tabii hemen söyleyeyim.
Sen huysuz-inatçı-agresiflik gibi özelliklerin yanısıra, iyi niyetli-anlayışlı-bana yakın-utangaç-agır başlı bir insan olarak tanımlayabiliriz sanırım. Bunlara eklenecek birçok şey yazabilirim fakat sen diyeceklerimi biliyorsun zaten Ezqi. Fazlasına gerek yok.

Saygılar..

Paylasimci sevecen cici hatunlardan. :)

İlk #Lady kanalındaki ßa$layan Sıcak muhaßßetimizden Sonra , herzaman cana yakın ve sıcaklığıyla dikkat ceken kalßide kendi gißi güzell ßiricik hatunlarımdanSın :) ve cicegi ßurnunda modcuğumm , SeviLiyorsun :*

Pek tanımamakla birlikte iyi bir insan olduğunu düşünüyorum.Yeni moderator arkadaşlarımızdandır kendisi.

Kendi haLinde ve Sıcakkanlı ßilirimm :)

Aslında hiçbir şekilde tanımıyorum, nicki ve helper olması dışında.Önyargılı yaklaşmakta istemediğimden bir süre izledim kendisini.Sevecen, çok doğal birini görüyorum ve bu gerçekten benim insanlara bakış açımdan çok güzel bir durum.Ve de çok güleryüzlü (forum içerisindeki durumundan bahsediyorum).Tek tavsiyem buradaki neşesinin aynı şekilde reel yaşamında da devam etmesi.
Her şey gönlünce olsun, güzellik.
;)

Kararsızım . Bilmiyorum bence. Bazen doğal geliyor bazen gereksiz samimiyetleri var bayan üyelere karşı Yapmacık duruyor. İyi bilirim deyip geçelim :)

Geri