• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Fakir misinizdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bezelye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
10 Yıl
Fakirlik hiçte göreceli değildir. Bir insan ya fakirdir, ya çok fakirdir ya da yoksundur :sigara maddiyat tabi bu bahsettiğim :sigara

Sizde fakir misinizdir :sigara

Neden hep böyle konu başlığı çıkıyor karşıma :D

Valla çok şükür değilim gibi görüyorum ben kendimi. Maddi manevi hiç öyle hissettiğimi hatırlamıyorum. Herkes kendi cebine göre yaşıyor hayatı bana kalırsa. Fakirliği ancak olup vermeyene mahsus bir şey olarak tanımlıyorum.

Olan ile yetinmeyi bilmeli insan.Kendinden yukarılara değilde aşağı göz gezdirirse biraz; haline her vakit şükreder.

millet başka konularda entel entel mesajlar yazıp bu konuları görünce duyar kasıp kanaatkar oluyo.
he tabi 20 lira için adam öldürürsünüz ama lafa gelince " parayla saadet olmaz".

bu arada babamın konfeksiyon dükkanı var.kadife pantul satıyoz.( detayları yeminli mali müşavirim Mavi hanım anlatır)

değilim çok şükür. ama beyin yoksunu olduğum için varlık içinde yokluk çekiyorum.

Fakirlik göreceli kavramdır.

L%C3%BCks-Ev-Tasar%C4%B1m%C4%B1-Modern-Ta%C5%9F-Ev-%C3%96rne%C4%9Fi.jpg
harika-luks-ev-ve-villalar.jpg

Ooo hiç sorma çok zenginiz para içinde yüzüyoruz her gün. :D

Çalışıp para kazanacaz ?

Geri