• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Fark ettim de ...

Farkettim ki MonteKristo nun dag gibi bulaşıgı varken forumda geziyoooo:D teyzeeee kızın bulaşık yıkamamak için kaytarıyoo :D

Farkettim ki MonteKristo nun dag gibi bulaşıgı varken forumda geziyoooo:D teyzeeee kızın bulaşık yıkamamak için kaytarıyoo :D

Lütfen Sezenim sus sus. Duyacaklar şimdi. Komşuya gittiler azıcık kafa dinliyordum :D
Biz fındık toplamaya diyoruz deyip yıkıyorlar zaten tüm işi bana. Öldümü, kaldı mı? Hiiiç :s69

Teyzem seni iş yapiyo bilirken ben bu tembelliğe seyirci kalamam :y oh onlar fındık toplarken yorulsunlar srn evde 280 uzan yayıl yoruldum de:hih: teyzeeee MonteKristo yu yarın fındık toplamaya götürün :D

Teyzem seni iş yapiyo bilirken ben bu tembelliğe seyirci kalamam :y oh onlar fındık toplarken yorulsunlar srn evde 280 uzan yayıl yoruldum de:hih: teyzeeee MonteKristo yu yarın fındık toplamaya götürün :D

Ben ble utandım şuan kendimden :utan
Çok Hayırsız bir evlat oldum ben ya :s69
Gidip şu dağa dalayım belki tünel felan açabilirsem içinden çıkabilirim sanırım :p :D
Sen anneme şey etme. :sawyer Bi de fındık bahçesi falan hiç şey etme sen. :sawyer
Gittim bile ben :sawyer

Bu dağ delme mevzusunda Ferhat ünlü olmasaydı bugün kesin ben olmuştum :yavrum:

Geri