Herkes kendini harika insan zannediyor..
Herkesin değerli olduğunu, gerçekten çok önemli özellikleri olduğu gerçeğini red etmediğim gibi istisnasız herkesin saçmaladığını, yanlışlar yaptığını, komplekslerini, öfkelerini, ve kendini var etme çabasıyla başka bir insanın sırtına çıkmaktan çekinmeyecek kadar bencil olduğu gerçeğini de inkar etmiyorum.
Ancak bazı insanlar sadece algı peşlerinde ve varlıklarını öyle sürdürebileceklerini sanıyolar...
En iyi savunmayı karşı tarafa saldırarak yapma eğiliminde olan insanlar, çoğu insan tarafından kabul görebilecek popülist bir söylemi biraz sert bir uslupla dillendirdikçe kendini herkese kabul ettirmiş mi sanıyolar.
Kendilerine duymadıkları saygıdan dolayı bunın eksikliğini kompanse etmek için insanları manipüle etmeyi alışkanlık haline getiren insanlara önce kızıyorum..
Zamanla öfkem geçiyor sadece üzülüyorum.. çünkü bunu çaresizce bir yere sığınma duygusuyla yapıyolar. önemli olan onlar için ideal davranma değil çünkü.
günü kurtarma ve o anı idare etme eyyamlığı böyle davranmaları için yeterli bi gerekçe oluşturabiliyor rahatlıkla...